Bugun...

MEZARLIK BAYRAMA HAZIRLANIYOR

Destek Hizmetleri Müdürlüğü park ve bahçe ekipleri, vatandaşların mezarlık ziyaretlerini rahat ve huzur içinde gerçekleştirmeleri için Alaeddin Kalfa Mezarlığı’nda geniş kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştiriyor.
facebook-paylas
 Tarih: 02-08-2018 08:24:24

MEZARLIK BAYRAMA HAZIRLANIYOR

Destek Hizmetler Müdürlüğü’ne bağlı park ve bahçeler ekipleri, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde çevre temizlik çalışmalarını yoğunlaştırırken, Alaeddin Kalfa Mezarlığı’nda da geniş kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştiriyor.
Mezarlık içindeki kuruyan yaban otları ve ağaç dallarını temizleyen ekipler, ağaçların da budamasını gerçekleştirdi. Yapılan çalışmalar ile mezarlığın daha temiz ve bakımlı bir görünüm kazandığını belirten yetkililer, çevre temizliğinin ardından mezarlık içerisindeki bordür taşlarının boyanacağını bildirdiler.
Mezarlıkta bayram hazırlıklarını teknik ekibi ile birlikte yerinde inceleyen Belediye Başkanı Özacar, mezarlıktaki temizlik ve bakım çalışmalarının bitirilerek vatandaşların ziyaretine hazır hale getirileceğini refüjler, parklar, bahçeler ve mahallelerdeki yeşil alanların da bayram öncesi temizliklerin sürdüğünü bildirdi.

Haber: Mehmet BOZKURT

  Bu haber 931 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI