Bugun...

NEŞELi MiNiKLER ANAOKULU AÇILDI

Özel Gelibolu Neşeli Minikler Anaokulu, Belediye Başkanı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Karaca ve minik öğrenciler tarafıdan açıldı.
facebook-paylas
 Tarih: 21-09-2018 06:27:24

NEŞELi MiNiKLER  ANAOKULU AÇILDI

Özel Gelibolu Neşeli Minikler Anaokulu Kurucu Müdürü Funda Kavas açılışta yaptığı konuşmasında, “geleceğin mimarı olan çocuklarımızın sağlıklı gelişim ve eğitimlerine destek olarak bilinçli birer birey yetiştirmek amacındayız. Bu benim hayalimdi. Herkes hayalinin peşinden gitmeli” dedi.

Kavas; “Eğitim ve öğretim merdiveninin ilk basamağı okul öncesi eğitimdir .Okul öncesi dönem, çocuğa yaşam boyunca devam edecek olan öğrenme işlevi için gerekli temel becerileri kazandırmayı amaçlamaktadır. Neşeli Minikler Anaokulu olarak hedefimiz; Çocuklarımızın psikomotor, sosyal, duygusal, bilişsel, dil ve özbakım alanlarında, bilgiyi ezbere değil araştırarak, yaparak ve yaşayarak öğrenmelerini sağlamak; çocuklarımızın kişilik sahibi, ailesini ve insanlığı seven, özgüveni gelişmiş, çevresiyle barışık, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren; milli-manevi ve toplumsal değerlere bağlı bireyler olarak yetiştirmektir” ifadelerini kullandı.
Açılışa; Belediye Başkanı Mustafa Özacar, Chp İlçe Başkanı Nevzat Kaya, Chp İl Genel Meclis Üyeleri Nihat Öner ve Ali Koç, Chp İlçe yönetimi ve kadın kolları, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Karaca, Şoförler Odası Başkanı Ömür İşsever, veliler, öğrenciler katıldı.

  Bu haber 1165 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI