Bugun...

ÖĞRENCiLERDEN öĞRETMENLERiNE KUTLAMA

İlçemizde 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeni ile okullarda düzenlenen programlarda öğrenciler öğretmenlerinin günlerini kutladılar.
facebook-paylas
 Tarih: 24-11-2018 06:50:54

ÖĞRENCiLERDEN  öĞRETMENLERiNE  KUTLAMA

Namık Kemal Ortaokulundan Öğretmenler Günü Etkinliği
Okul bahçesinde düzenlenen öğretmenler günü etkinliğinde, okul öğretmenleri ile öğrencilerin hazırladıkları program saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Günün anlam ve önemi ile ilgili yapılan konuşmanın ardından kutlama etkinliklerle devam etti.
Okul öğrencileri ve öğretmenleri tarafından bir farkındalık yaratılarak, işaret diliyle marş ve şarkı söylendi. Öğrencilerinin gösterileriyle şenlenen etkinlikte okul öğretmenlerinden oluşan koro şarkılar söyledi.
Etkinliğin sonunda süprizi okul öğrencileri gerçekleştirdi ve okul camlarından kalp şeklindeki kartona yazdıkları öğretmenlerin isimleriyle etkinliği sonlandırdılar. Okul Müdürü Osman Gül, "24 Kasım öğretmenler günü nedeniyle öğretmen ve öğrencilerimizin düzenlediği etkinlik için emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Tüm öğretmenlerimizin günü kutlu olsun" dedi.
GAZİ SÜLEYMAN PAŞA İLKOKULU ÖĞRENCİLERİ 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMA PROGRAMI DÜZENLEDİLER
İlçemiz Gazi Süleyman Paşa İlkokulu Öğrencileri 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel kutlama programı düzenlediler.
Kutlama programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın söylenmesi ile başladı.Programı İlke Naz Süngü ve Arda Eken sundu.Program Gazi Süleyman Paşa öğretmenlerinden Özlem Silan’ın “Ben Öğretmenim “şiirini okuması ile başladı.
Ardından okulun 2-B sınıfının hazırladığı “Benim Öğretmenim”adlı oratoryoyu seslendirilmesi ile devam etti.Yine okulun 2-B Sınıfı öğrencilerinden “Ellerinden öperim öğretmenim”şiirini Atakan Deniz Can okudu.
Program okulun 4-B sınıfı öğrencisi Elif Eylül Süngü’nün “Ben Bir Köy Öğretmeniyim”isimli şiirini okumasıyla devam etti.
Okulun 2-B ve 4-B sınıfı öğrencilerinin hazırladıkları “Böyledir Bizim Sevdamız” isimli oratoryo da öğretmen R.Berrin Aydın’ın bağlamasıyla eşlik etmesi oratoryoyu izleyen  davetliler tarafından yoğun ilgi gördü.
Programın sonunda okulun tüm öğretmenlerinin birlikte hazırladıkları klip izlenirken öğrenciler ve veliler tarafından büyük ilgi topladı ve alkış aldı ardından öğretmenlerin günü kutlanırken,öğrencileri ve velileri tarafından hediyeleri takdim edildi.Öğretmenler eğlenceli bir o kadar duygusal dakikalar geçirdiler.
YAHYA ÇAVUŞ GÖRME ENGELLİLER OKULU’NDAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ PROGRAMI
Siz onlara gerçek sevgi ile yaklaşırsanız onlar da size aynı şekilde cevap verecektir. Engeli olsun olmasın doğru yaklaşım bireyin geleceğinin şekillenmesinde en önemli faktörlerden biridir.
İlçemiz Yahya Çavuş Görme Engelliler Okulu öğrencileri 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenleri şiirler okuyup günlerini kutladılar.
Yahya Çavuş Görme Engelliler Okulu öğretmenleri “ Siz onlara gerçek sevgi ile yaklaşırsanız onlar da size aynı şekilde cevap verecektir. Engeli olsun olmasın doğru yaklaşım bireyin geleceğinin şekillenmesinde en önemli faktörlerden biridir.”mesajını ilettiler.

  Bu haber 775 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI