Bugun...

OKUL AiLE BiRLiĞi KAHVALTIDA BULUŞTU

Namık Kemal Ortaokulu Okul Aile Birliği tarafından haftasonu saat 10:30’da Öğretmenevi’nde dayanışma kahvaltısı düzenlendi. Okul Aile Birliği Başkanı Zuhal Aydın, bu tür etkinliklerde elde ettikleri gelirleri okulun ihtiyaçlarının karşılanmasında kullandıklarını ifade ederek “Namık Kemal Ortaokulu Okul Aile Birliği olarak bu tür etkinliklerimiz devam edecek” dedi.
facebook-paylas
 Tarih: 06-11-2018 07:33:01

OKUL AiLE BiRLiĞi KAHVALTIDA BULUŞTU

Okul Aile Birliği olarak öncelikle okulun ihtiyaçlarının giderilmesi ve aynı zamanda velilerle okul-veli ilişkilerini daha üst seviyede tutmak ve okulun sosyal aktivitelerinde de okulumuzun başarılı olması için üzerlerine düşeni en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştıklarını kaydeden Okul Aile Birliği Başkanı Zuhal Aydın “Bu gün düzenlemiş olduğumuz veli okul dayanışması kahvaltı programımızda bizlerle birlikte olan Belediye Başkanımızın değerli eşleri Birhan Özacar, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Tahir Karaca ve ilçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz Arzu Yücesoy ve Ahmet Can’a ve her zaman çalışmalarımızda yanımızda olan okul müdürümüz Osman Gül ve okul öğretmenlerimiz olmak üzere kahvaltı programımıza katkı ve destek sağlayan tüm velilerimize katılımlarından dolayı şahsım ve okul aile birliği yönetimi ve üyeleri adına çok teşekkür ediyorum” dedi.
Bu tür etkinliklerde elde ettikleri gelirleri okulun ihtiyaçlarının karşılanmasında kullandıklarını söyleyen Aydın “Okul Aile Birliği Başkanlığı olarak bu tür etkinliklerimiz devam edecek” dedi. Kahvaltıda misafirlere çekiliş ile hediyeler dahatıldı. 

  Bu haber 726 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI