Bugun...

Okul Bahçesindeki Atatürk Büstü Belediye Tarafından Yenilenecek

Gelibolu Belediyesi, Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin bahçesinde bulunan Atatürk büstünü yenileme çalışmalarına başladı. Okul yönetimi, Atatürk büstünün yenilenmesi için okul tarafından gelen talep ile büstün yenilenme çalışmalarına başlarken, çevre düzenlemeside yapılacak.
facebook-paylas
 Tarih: 15-11-2017 15:32:07

Okul Bahçesindeki Atatürk Büstü Belediye Tarafından Yenilenecek

İlçemizde 440 öğrencinin eğitim gördüğü Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin ziyaret eden Belediye Başkanı Mustafa Özacar, Okul Müdürü Mesut Kaya ile bir araya geldi ve talepleri doğrultusunda çalışmalara başlandı. Belediyenin kendilerini kırmadığını ve talep ettikleri her şeyin karşılandığını belirten Kaya, “Öğrencilerimiz Atatürk büstünün düzenlenmesini çok istiyordu. Bahçemizdeki Atatürk büstünü yenileme çalışmalarına başlayan belediye başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.
“HER YERE VE HERKESE HİZMET”
Belediye Başkanı Mustafa Özacar; kimseyi ayırmadan elimizin ulaşabildiği her yere, herkese hizmet ettiklerini belirterek, “ Atamızı saygı ve özlemle andığımız bu haftada gelen talep üzerine Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin bahçesindeki Atatürk büstünü yenileme çalışmasına başlarken, ekiplerimizle yeni çevre düzenlemesi içinde kolları sıvadı. Bu anlamda ilçemizdeki okulların şartlarının iyileştirilmesi için çalışıyoruz. Burada da çalışmalarımız oldu. . Mustafa Kemal Atatürk’ün ışığıyla büyüyen evlatlarımıza hizmet etmek, benim için onurdur” diye konuştu.

  Bu haber 1200 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI