Bugun...

ÖZACAR, BASKETBOL YAZ OKULUNU ZİYARET ETTİ

Gelibolu Belediye Başkanı Özacar, Gelibolu Belediyesi ve Geliboluspor işbirliğiyle “Haydi Çocuklar Basketbola” sloganıyla bu yıl ikinci kez düzenlenen yaz spor okulundaki öğrencilere formalarını takdim etti.
facebook-paylas
 Tarih: 12-08-2017 15:59:28  -   Güncelleme: 28-08-2017 05:54:28

ÖZACAR, BASKETBOL YAZ OKULUNU ZİYARET ETTİ

Gelibolu Belediyesi ve Geliboluspor işbirliğiyle bu yıl ikinci kez gerçekleştiren ve 2 ay sürecek olan basketbol yaz spor okulunu ziyaret eden Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar, eğitmenler, öğrenciler ve velilerle bir araya geldi.

Minik sporcular tarafından  alkışlarla karşılanan Başkan Özacar, öğrencilerle sohbet ederek kendilerine formalarını takdim etti.

Yaz spor okuluna katılarak öğrencilerin motivasyonuna katkı sunan Geliboluspor Kız Yıldız Takımı kaptanı Yağmur İspir, öğrenciler adına yaptığı konuşmada Gelibolu gençliğine bu imkanı sağlayan Belediye Başkanı Özacar’a canı yürekten teşekkür ettiklerini dile getirdi. İspir konuşmasında, “Basketbolu bizlere öğreten eğitimimizi sağlayan hocalarımıza teşekkürü bir borç bilmekteyiz. Bizlere yalnız basketbol eğitimini değil, sporun faydalarını ve spor ahlakını da öğretmektedirler. Basketbol sporunun ilçemizde daha yaygınlaştırılması için çalışmaların yıl boyunca yapılması ve bizlerin mücadele ruhumuzun arttırılması için kulüp bazında müsabakalara katılmamız en büyük isteğimizdir” dedi.

Belediye Başkanı Mustafa Özacar da, yaz spor okulları sayesinde çocukların birçok spor branşında yeteneklerini geliştirme fırsatı elde ederken, yaz aylarını dolu dolu geçirdiklerini ifade ederek, “Çocuklarımızın spor ahlakı ve spor kültürüne sahip bireyler olması için Geliboluspor ile koordineli biçimde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Yaz spor okuluna katılan öğrencilerle hatıra fotoğrafı da çektiren Başkan Özacar, 9-14 yaşları arasındaki çocuklar için düzenlenen yaz okulu hakkında eğitmen Taylan Gülmeden ve  yardımcısı Erhan Akyazı’dan da bilgi aldı.

  Bu haber 1099 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI