Bugun...

ÖZACAR’DAN “BABALAR GÜNÜ”NDE ANLAMLI ZİYARETLER

Gelibolu Belediye Başkanı M. Mustafa Özacar, Babalar Günü dolayısıyla fedakar ve yaşlı babaları ziyaret ederek onları bu özel günlerinde yalnız bırakmadı. Özacar, babaların aile ve toplum hayatının temel direği olduğunu vurguladı.
facebook-paylas
 Tarih: 19-06-2017 17:40:58

ÖZACAR’DAN “BABALAR GÜNÜ”NDE  ANLAMLI ZİYARETLER

Gelibolu Belediye Başkanı M.Mustafa Özacar, Babalar günü dolayısı ile fedakar ve yaşlı babaları evlerinde ziyaret ederek günlerini kutladı. 
Başkan Özacar, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından belirlenen dört aileye gerçekleştirilen ziyaret programında ilk olarak Alaeddin Mahallesi’nde yaşayan Mehmet Tunca (87) isimli vatandaşı ziyaret etti. Uzun yıllar taksici olarak esnaflık yapan üç çocuk ve beş torun sahibi Tunca’nın gününü kutlayan Özacar, “Babalarımız, bizlerin hayattaki ilk kahramanıdır. Yaşam boyu varlıklarıyla bize güç veren, sevgi, özveri ve güvenin sembolü tüm babalarımızın bu özel gününü kutluyoruz” vurgusunda bulundu.
Belediye Başkanı Mustafa Özacar, ziyaret programında ikinci ziyaretini yine Aleaddin Mahallesi’nde oturan Halil Sarıbaş’a (77) gerçekleştirdi. Başkan Özacar, çiftçilikle uğraşan, geçirdiği rahatsızlık nedeniyle bir ayağını kaybeden iki çocuk ve torun sahibi Sarıbaş’ın gününü kutlayarak, kendisine yaşamını kolaylaştırmak adına elinden gelen tüm desteği vereceğini belirtti.
Başkan Özacar, üçüncü ziyaretini üç çocuk ve bir torun sahibi olan Hüseyin Uçar (73) isimli vatandaşa gerçekleştirdi. Doğuştan özürlü Mustafa isimli oğluna 42 yıldır bakan, engelli babası Uçar’ı ‘örnek bir baba’ olarak niteleyen Özacar, “Evladınızın hayatını kolaylaştırmak adına gayret ve azminiz için sizi ve eşinizi kutluyorum” ifadesini kullandı.
Belediye Başkanı Özacar, son ziyaretinde Yazıcızade Mahallesi’nde ikamet eden iki çocuk babası emekli işçi Hüseyin İnanoğlu isimli vatandaşla biraraya geldi. Yılbaşından bu yana yakalandığı hastalıkla mücadele eden İnanoğlu’na ‘geçmiş olsun’ dileklerini ileterek sohbet eden Özacar, “Sizlere acil şifalar sağlıklı ve mutlu nice yıllar diliyorum” dedi.

  Bu haber 947 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI