Bugun...

ÖZACAR’IN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Gelibolu Belediye Başkanı Özacar, “24 Kasım Öğretmenler Günü” nedeniyle yayımladığı mesajda, “Ülkemizin istikbalinin öğretmenlerimizin önderliğinde daha da aydınlık olacağına inanıyorum.” dedi.
facebook-paylas
 Tarih: 24-11-2018 06:40:54

ÖZACAR’IN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Gelibolu Belediye Başkanı M.Mustafa Özacar, “24 Kasım Öğretmenler Günü” nedeniyle yayımladığı mesajda öğretmenlerin aydınlanma devriminin yılmaz bekçileri olduğuna vurgu yaparak, “Öğretmenlerimiz toplumumuzda sevgi elçileri, yaşama sevinci, huzur ve barışın simgesidir. O’nlara duyduğumuz saygıyı anlatmak tarifsiz ve güçtür” dedi.
Başkan Özacar’ın mesajı şöyle: 
“Ülkemizin geleceği olan nesilleri yetiştirme görevini üstlenmiş, yaşamımızın her döneminde inancın, emeğin ve bilinçli olmanın ışığı olmuş fedakar öğretmenlerimiz Büyük Önder Atatürk'ün muassır medeniyet idealinin en önemli temsilcileridir. Yine Atatürk’ün ifade ettiği gibi öğretmenlerimiz, eserinin üzerinde imzası olmayan yegane sanatkarlardır.
Öğretmenler günü vesilesiyle başta Başöğretmenimiz Atatürk olmak üzere ebediyete intikal eden öğretmenlerimizi minnetle anıyorum. Değerli öğretmenlerimize kutsal görevlerinde başarılar ve esenlikler diliyorum. Atanamayan öğretmenlerimizin biran önce atanmasını ve öğrencilerine kavuşmasını diliyorum. Değerli öğretmenlerimize saygılarımı ve şükranlarımı sunuyor,  öğretmenler gününü kutluyorum.”

  Bu haber 648 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI