Bugun...

ÖZACAR “SUÇLAMALARA MECLİS TOPLANTISINDA CEVAP VERECEĞİM”

CHP Gelibolu İlçe Başkanlığının Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlediği bayramlaşma programı; bayramın ikinci günü 02 Eylül Cumartesi 16:00-16:30 saatleri arasında 'Belediye Vedat Namık Uraz Halk Bahçesi'nde gerçekleşeti.
facebook-paylas
 Tarih: 03-09-2017 11:18:19

ÖZACAR “SUÇLAMALARA MECLİS TOPLANTISINDA CEVAP VERECEĞİM”

Bayramlaşma programında CHP Çanakkale Milletvekilleri Bülent Öz ve Muharrem Erkek, İl Başkanı Nejat Önder, İlçe Başkanı Nevzat KAYA, Belediye Başkanı Mustafa Özacar ve partililer katıldı.
İlçe Başkanı Nevzat Kaya, “Kurban Bayramı’nızı en içten dileklerimle kutluyorum. Bayramlaşma programımıza katılarak bizleri onurlandırdığınız için herkese teşekkür ediyorum. Siyasi çalışmalarımız devam ediyor. Partimiz birlik ve beraberliklere önem veriyor. Bu kapsamda çalışmalarımızı bu ciddiyetle devam ettiriyoruz” dedi. 
Kaya; Hukuksuzlukları ve adaletsizliklerin son bulması açıklamalarını yaptıktan sonra sözü Belediye Başkanı Mustafa Özacar’a bıraktı.
Özacar; “Bizim anlayışımızda; bayramlarda siyaset yapmak asla doğru bir davranış biçimi değildir. Ama bizi suçlayan konuşmalar oldu. Bizler bunları her ne kadar doğru bulmasakta bizi cevap vermeye zorlayanlar var. bizler hizmeti, ibadeti çalışma ile özleştirmiş, bütün bu suçlamara bu şekilde cevap vermeyi şiad edinmiş anlayışa sahibiz. Tüm engellemelere rağmen içtenlikle çalışmaya devam ediyoruz. Hakkımızda tatlı konuşmalarda bulunulmuş bunlara cevap vermek isterdim ama bayram günü değil. Bunun yeri siyaset meydanlarıdır, belediye meclisidir. Şuanki tüm mevcut siyasi partilerin meclisimizde temsilcileri bulunuyor. Onlar vasıtası ile olabilir. Ben zaman zaman teklif ederim, bütün siyasi partiler kimler taraından temsil edilmek isteniyorsa, Gelibolu’da ne olup bitiyorsa, neler yanlış neler doğruysa toplum önünde herkesi sizin huzurunuzda bir kez daha tartışmaya çağırıyorum. Göreve talip olduğumuzda yalan söylemicez dedik. Halkı aldatmayacağız dedik. Arkamızdan salvo yapanlara 7 Eylül tarihinde yapılacak meclis toplantısında detaylarıyla cevap vereceğiz. İskele konusundan, sözde doğalgaz konusuna, mezarlık konusuna kadar hangi konularda suçlandıysak hepsini tek tek cevaplayacağız” dedi.

  Bu haber 3495 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SİYASET Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI