Bugun...

PATENCi GENÇLER BELEDiYE BAŞKAN’INDAN PiST iSTEDi

İlçemizde biraraya gelen gençler,yeni kordonda paten, kaykay ve bisikletiyle akrobatik hareketler yaparak eğleniyor. Gece gündüz bir araya gelen patanciler, kurdukları grup ile şehrin farklı yerlerinde paten, kaykay ve bisikletiyle akrobatik gösteriler yapıyor.Kendi aralarında en güzel kayan ve akrobatik hareketi yapan patenci ve kaykaycı yarışmaları gerçekleştiren gençler eğlenceli vakit geçiriyor. Yeni kordonun bu iş için uygun olduğunu söyleyen gençler, buraya bir pist yapılmasını istiyor.
facebook-paylas
 Tarih: 08-09-2018 08:04:45

PATENCi GENÇLER BELEDiYE BAŞKAN’INDAN PiST iSTEDi

İlçemizde paten kayan gençler, Belediye Başkanı Mustafa Özacar'dan kendileri için paten pisti yapmalarını istedi.
Gelibolu’da paten sevdalısı gençler havaların da güzel gitmesiyle sözleştikleri arkadaşları ile birlikte Piri Reis Kordonu’nda ve çevresinde paten kayarak vakit geçirmeye çalışıyor. Ancak beton alanda kayarken düştüklerinde yaralanma risklerinin fazla olması sebebiyle sıkıntı yaşarken, patenci gençler zaman zaman da sahil de yürüyen vatandaşlarla da karşı karşıya geldiklerini ifade ettiler.
Kendileri için paten pisti istediklerini ve bu konuda Belediye Başkanı Mustafa Özacar'dan yardım istediklerini kaydeden patenciler adına konuşan Kaan Pehlivan, "Biz her akşam burada paten kayıyoruz. Kayacak yerimiz olmadığı için böyle alanlarda sürüyoruz. Düştüğümüzde çok yaralanıyoruz. Belediye başkanımızdan paten pisti istiyoruz" dedi.
PATENCİ GENÇLER SESLERİNİ DUYURMAYA ÇALIŞIYOR
Bu da bir spor dalı diyen Pehlivan; “gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durmaları için şehrimizin üst düzey yöneticileri ellerinden geleni yapıyor. Bizimde birlikte zaman geçirip eğlene bileceğimiz güzel bir platform. Buradan sesimizi duyurmak için bir kez daha Gelibolu’da ki yetkililere, sivil toplum örgütlerine, yardım severlere, iş adamlarımıza sesleniyoruz. Biz şuan kordonu kullanıyoruz ya da kaldırımları kullanıyoruz. Yaya kaldırımlarından kaymak istediğimizde bizi kovalıyorlar, yola indiğimizde ise sürücüler bizi umursamadan üzerimize geliyorlar. Bir çözüm bulması için tüm gençler adına buradan sesleniyoruz duyun sesimizi” ifadelerine yer verdi. 

Haber: H. Hayrettin ÜNEL

  Bu haber 1166 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI