Bugun...

SANAYİ SİTESİ YÖNETİMİNDEN DESTEK

İlçemiz Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Tamer Altunay; Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin “Zeytin Dalı Operasyonu”na yönetim ve sanayi esnafının destek verdiğini belirterek, Sanayi bölgesini Türk Bayrakları ile donattı.
facebook-paylas
 Tarih: 25-01-2018 06:55:40

SANAYİ SİTESİ YÖNETİMİNDEN DESTEK

İlçemiz Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Tamer Altunay; “Türkiye Cumhuriyeti Devleti AFRİN’ e 4 gün önce Askeri Harekat başlatmıştır.
Bu harekat; Vatanımızın bölünmez bütünlüğünü korumak için olmazsa olmaz mutlak yapılması gereken, hatta gecikmiş bir girişimdir.”
ABD’ nin Güney sınırımıza Büyük İsrail Projelerini gerçekleştirmek için Teröristlerden kurulu örgütleri ve vatan hainlerini örgütleyerek, silahlandırarak, müttefikiz deyip aklımızla dalga geçer gibi hareket etmesinde, bu güne kadar sabır gösteren, diplomasinin her yolunu deneyen devletimizin sabrını son noktaya getirmiş ve gereğini “Zeytin Dalı Operasyonu” ile başlatmıştır.
Bizler, bu harekata sonuna kadar destek veriyoruz.
ABD’ nin ve bazı Batı devletlerin, ABD’ nin uşağı olmuş, bazı Ortadoğu devletlerinin bu konu ile ilgili hiçbir eleştirisi artık kayda alınacak konumda değildir. Hele hele FETÖYÜ BAĞRINDA BARINDIRIP, ZERRAP DAVASINI ŞANTAJ KONUSU YAPIP, TÜRK’ÜN BEKASIYLA OYNAMAYA KALKARLARSA, BU MİLLET TEK VÜCUT OLUR… TÜRK BU SORUNLARI KENDİ İÇİNDE ÇÖZER. ABD ŞUNUDA BİLMESİ GEREKİR... ÇUVAL OLAYI HALA AKLIMIZDADIR, MİLLETİMİZDE BİR YARADIR...
Dost dediğin mert ve dürüst olmalıdır. Dış politikada bu maalesef olmadığı gibi, birde davranış şekli Türkiye’yi bölmek üzerine hareket etmek olursa, işte o zaman Türk Milleti ne pahasına olursa olsun gereğini yapar, yapmıştır. Şu saatten sonra asla geri adım atmamalıyız.
DURUM BÖYLEYKEN; BU DURUMA NASIL GELİNDİ, TÜRKİYE’ NİN SURİYE POLİTİKASI YANLIŞTI, DOĞRUYDU DEMEK! TARTIŞMAYA BİLE AÇILAMAZ.
TÜM SİYASİ PARTİLER TEK VÜCUT OLMALI GEREĞİNİ BİRLİKTE YAPMALIDIR. YAPIYORLARDA… HATTA VE HATTA KÜRT KÖKENLİ KARDEŞLERİMİZ BASIN YOLU İLE BU HAREKATA DESTEK VERMELİDİRLER.
KİMSE UNUTMASIN; HAYATTA EN ÖNEMLİ ŞEY KİŞİNİN EVİDİR. BİZİM EVİMİZDE BU VATANDIR. BAŞKADA GİDECEĞİMİZ YERDE YOKTUR.
ÖNCE VATAN DİYOR; ZEYTİN DALI HAREKATINI SONUNA KADAR DESTEKLİYOR, MEHMETÇİMİZİ, ŞANLI TÜRK ORDUMUZU ALLAHA EMANET EDİYORUZ. SAYGILARIMIZLA.

  Bu haber 871 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI