Bugun...

SELANiK BAŞKONSOLOSU YAMAN, GELiBOLU BELEDiYESi’Ni ZiYARET ETTi

Türkiye’nin Selanik Başkonsolosu Orhan Yalman Okan, Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar’ı makamında ziyaret etti. Başkonsolos ve ailesini misafir eden Özacar, ilçeyi simgeleyen plaket hediye etti.
facebook-paylas
 Tarih: 17-07-2018 06:18:00

SELANiK BAŞKONSOLOSU YAMAN, GELiBOLU BELEDiYESi’Ni  ZiYARET ETTi

Türkiye’nin Selanik Başkonsolosu Orhan Yalman Okan, Gelibolu Belediyesi’ni aile fertleri ile birlikte ziyaret etti. Okan ve ailesini belediye hizmet binası önünde eşi Birhan Özacar ve Belediye Meclis üyeleri ile birlikte karşılayan Başkan Özacar, “Güzel ilçemiz Gelibolu’ya hoşgeldiniz” dedi.
Başkanlık şeref salonunda gerçekleşen görüşmede Başkonsolos Okan, ailesi ile birlikte mini bir Türkiye tatiline çıktığını, Phıloxenia Turizm Fuarı’nda sıcak ilişkiler kurduğu Gelibolu Belediyesi’ni de ziyaret etmek istediğini dile getirdi. Başkan Özacar’a mesleği mimarlık ile ilgili kitap hediye eden Başkonsolos Okan, “Çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Gelibolu ülkemizin cennet köşelerinden bir tanesi.” ifadelerini kullandı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Belediye Başkanı Özacar da, konuk konsolosa Gelibolu’yu simgeleyen çini plaket ile ilçenin yöresel ürünlerinin bulunduğu bir çanta hediye etti.
Ziyaret sonunda Başkan Özacar, kendisine eşlik eden eşi ve Belediye Meclis Üyeleri ile bilirlikte konuk heyetle anı fotoğrafı çekildi.

  Bu haber 887 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI