Bugun...

Şimşek, “benim derdime en kısa sürede çare olsunlar”

İlçemizde yalnız yaşayan Sebahat Şimşek’in derdine çare bulamadılar. Kore Kahraman bölgesinde, Fen İşleri ekipleri tarafından yapılan yol genişletme çalışmaları sırasında bahçe duvarının zarar gördüğünü ve yaptığım tüm uyarılara rağmen bir aydır duvarın onarılmadığı iddasında bulunuyor.
facebook-paylas
 Tarih: 31-08-2018 06:57:44

Şimşek, “benim derdime en kısa sürede çare olsunlar”

İlçemizde Yalnız yaşayan ve bahçesinde tavuk bakan Sebahat Şimşek, geçimini yumurta satarak sağlıyor. Yol genişletme çalışmaları sırasında yıkılan bahçe duvarı yüzünden bahçeye köpeklerin girdiğini ve tavuklarını salamadığından şikayetçi. Defalarca belediye yetkililerine şikayetini ilettiğini belirten Şimşek, bugün yarın diyerek oyalandığını iddasında bulundu. Her araba geçtiğinde taşların birazdaha devrildiğini ve yıkık yerin her geçen gün arttığınıda söyleyen Şimşek, “benim derdime en kısa sürede çare olsunlar. Bahçe duvarımı yapmaları 1 saatlerini almaz” dedi.
Konu ile bilgili bilgi aldığımız belediye yetkilileri ise; “alt yapı çalışmalarının tamamlandığı  alanlarda üst yapı çalışmalarından önce stabilize malzeme dökümü yapıyoruz. Dökülen stabilize malzemenin daha sonra sorun çıkartmaması için yerine iyice oturmasını bekliyoruz. Bahsi geçen bölgede ise çalışmalarımız en kısa sürede başlayacaktır” ifadelerini kullandılar.
Belediye başkanı Mustafa Özacar, “kentin dört bir yanında faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, şehir merkezindeki dar yolları imar planına uygun bir şekilde genişletmeye devam ediyor. Bu kapsamda dar bölgelerde genişletilerek trafik akışının sorunsuz olması sağlanıyor. İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne bağlı teknik ekiplerin gerekli ölçümleri yapması ile genişletilen yol, imar planına uygun bir şekilde yapılıyor. Yolun imar planına uygun olması için ihtiyaç halinde bazı evlerin bahçeleride zarar görmüş. Bölgede yapılan çalışmalar sırasında bütün mağduriyetleri gidericez. Kimseyi mağdur etmiyoruz, etmeyeceğiz” dedi.

  Bu haber 1110 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI