Bugun...

SON ZİYARET BÜYÜKERŞEN’E

Devam eden ve planlaması yapılan çalışmalarla ilgili Bursa, İstanbul, Ankara üçgeninde kurum ve kuruluşlarla temaslarda bulunan Gelibolu Belediye Başkanı Özacar, programının son ziyaretini Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükerşen’e gerçekleştirdi.
facebook-paylas
 Tarih: 14-06-2017 19:13:45

SON ZİYARET BÜYÜKERŞEN’E

Devam eden ve planlanan çalışmalar ile ilgili İstanbul, Bursa ve Ankara’da temaslarda bulunan Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar, üç günlük programını Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükerşen’i ziyaret ederek tamamladı.

Programına İstanbul’dan başlayan Özacar, buradaki kurum ziyaretlerinin ardından Rusya Milli Günü dolayısıyla Conrad İstanbul Bosphorus’da Rus Büyükelçiliği tarafından düzenlenen resepsiyona davetli olarak katıldı.

Rus dostlarının bayramını kutlayan Özacar, daha sonra Ankara’ya geçti. Başkent programına Yeni Mahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ı ziyaret ederek başlayan Özacar, DSİ Genel Müdürlüğü’ne geçti.

Aynı zamanda  Gelibolu  Gökbüet Su Birliği’nin başkanı olan Özacar, olarak kesin kabul işlemlerinin ardından işletmesini devralacakları  Çokal Barajı ile ilgili görüşmelerde bulundu. DSİ İçmesuyu Daire Başkan Yardımcısı Bülent Çakın ve DSİ Genel Müdür Yardımcısı Türkay Özgür'le makamında biraraya gelen Özacar, Gelibolu Yarımadası başta olmak üzere bölgenin yıllık 900 bin metreküp içme ve kullanma suyu ihtiyacını karşılayacak ve beş kısımdan oluşan barajın son durumu ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Başkan Özacar, Ankara’dan ayrıldıktan sonra Gelibolu’ya dönüş yolunda Eskişehir ve Bursa’ya uğradı. Özacar, son ziyaretini Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükerşen’e gerçekleştirdi.

Büyükerşen’le makamında biraraya gelen ve kendisine ilçeyi simgeleyen hediyeler sunan Özacar, “Eskişehir’i örnek çağdaş bir kent haline dönüştüren, yerel yönetimler konusunda hepimizin örnek aldığı sayın başkanımıza gerçekleştirdiğimiz ziyarette candan ev sahipliği için teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

  Bu haber 3258 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SİYASET Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI