Bugun...

“TARİH VE ÇEVRE BİLİNCİMİZ ORTAK”

Gelibolu Tarih Koruma ve Çevre Derneği Başkanı Emel Okandan ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul eden Belediye Başkanı Özacar, kendilerine dernek çalışmalarında başarılar diledi.
facebook-paylas
 Tarih: 12-08-2017 15:58:51

“TARİH VE ÇEVRE BİLİNCİMİZ ORTAK”

Emel Okandan başkanlığında yenilenen Gelibolu Tarih Koruma ve Çevre Derneği yönetimi Belediye Başkanı Mustafa Özacar’ı ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden ve dernek yönetimine çalışmalarında başarılar dileyen Belediye Başkanı Mustafa Özacar, “Bu kentte yaşayan bizlerin tarih ve çevre bilinci ortak. Herkesin doğaya saygılı olduğu bir Gelibolu’yu oluşturmak ve sürdürülebilirliği sağlamak için elinden gelen gayreti gösterdiğini sevinerek görmekteyiz. Derneklerimizin daha aktif olması ve bizlere yön verecek projeler oluşturması da beklentilerimiz arasındadır” dedi.

Dernek Başkanı Emel Okandan da, “Sayın başkanımızın başarılı çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Gelibolu’nun gelişmesi ve büyümesi anlamında yaptığı çok önemli çalışmalar ve projeler var. Bu güzel ilçenin daha da güzelleşmesi için hepimiz el birliği içerisinde olmalıyız” şeklinde konuştu.

  Bu haber 834 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI