Bugun...

TEHLİKE ARZ EDEN BİNAYI YIKTILAR

İlçemizi yaşanabilir modern bir kent olarak geleceğe taşımak için birçok önemli projeyi hayata geçiren ve bu kapsamda ilçenin yaşam kalitesini arttırmaya öncülük eden Gelibolu Belediyesi tarafından tehlike arz eden ve atıl vaziyette bulunan bir bina daha yıkıldı.
facebook-paylas
 Tarih: 05-03-2018 06:36:13

TEHLİKE ARZ EDEN BİNAYI YIKTILAR

Geçtiğimiz haftalarda yoğun yağmur yağışı sonrası yarısı çöken binayı belediye ekipleri yıktı. Binada çökme durumu olduğunun tespit edilmesi ve yapının taşıyıcı sisteminin çöktüğü; halkın can ve mal güvenliği açısından tehlike arz ettiği İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından tespit edildiğinden belediye ekiplerince gerekli güvenlik önlemleri alınarak binanın yıkımının gerçekleştirildiğini öğrenildi.
Bina ile ilgili mahalle sakinlerinin rahatsızlığı ve şikâyetinin de söz konusu olduğunu belirten yetkililer; “Şehrimizdeki huzurun tesisine katkıda bulunmak amacıyla daha önce de vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda mahalle aralarında kalan metruk yapıların yıkımlarını gerçekleştirdik. Yıkımı tehlike arz eden yapıların yıkılması çerçevesinde, gerçekleştirdik” diyerek, şehrin fiziki yapısını bozan, imar sorunu teşkil eden, çevreye ve vatandaşa sıkıntı doğuran yapıların yıkımını gerçekleştirerek çözüme kavuşturduklarını ifade ettiler. Son olarak yıkım sonrası ortaya çıkan molozların, yıkım ekipleri tarafından kaldırıldığını söyledi.
Mahallelerde bulunan virane binanın Belediye tarafından yıkılmasını takdirle karşılayıp belediyeye teşekkür eden vatandaşlar, virane binaların bulunduğu yerlerden dolayı sıkıntı yaşadıklarını ve metruk olan bu yerlerin varlığından olumsuz yönde etkilendiklerini belirttiler.

  Bu haber 3930 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI