Bugun...

'TRAFİĞE KAPATILMALI'

İlçemizde hazırlanan Orduevi Altı Sail Yolu, ilçede yaşayan vatandaşlar tarafından trafiğe kapatılması çağrısında bulundu.
facebook-paylas
 Tarih: 06-11-2018 07:03:00

'TRAFİĞE KAPATILMALI'

İlçede yaşanan trafik kazalarına da dikkati çeken vatandaşlar; "Dünyadaki emsal kentlerde, bu bölgelerde araç trafiği yasaktır. Sadece belli saatlerde servis hizmeti için açılır. Ambulans ve itfaiye araçları için zaten açıktır. Sahil yolunun trafiğe kapatmak Belediye yetkisinde. Vatandaşlar sahil yolu trafiğe kapatılmalı, konu ele alınmalı. Yapılan bu güzel alan şehrimize farklı bir boyut kazandırdı şimdi ise bu yapılan yapıyı korumakta sıkıntı yaşanıcak her gün bisiklet yolundaki aydınlatmalardan bir çoğu kırılıyor yan yatıyor. Yazın bu sıkıntı daha da artacak nüfus artacak araç artacak" diye konuştu.
Yapılan hizmet ise; 2 kilometre asfalt bisiklet ve hasır çelikli beton araç yolu, 5 adet ahşap pergole oturma grubu, 40 adet paslanmaz çelik olta koyma ünitesi, paslanmaz çelik bisiklet park elemanları, 44 adet çelik taşıyıcılı ahşap bank oturma ünitesi, deniz tarafı bin 250 mt. prekast beton kaplaması, basketbol sahası, bir adet kompozit köprü, bir tramplen ve 6 bin 500 m2 doğal granit küptaş, 3 bin 400 mt bordür, 800 m2 traverten sert zemin kaplaması ve otomatik sulama sistemi.

Haber: H. Hayrettin ÜNEL

  Bu haber 2724 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI