Bugun...

Turan, Haluk Koç’a Gelibolu’dan cevap verdi

Ak Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "Mit kime bağlıydı düne kadar. Başbakana, Başbakanın partisi yokmuydu. Bunlar böyle parti yönetiyor işte"
facebook-paylas
 Tarih: 03-09-2017 11:16:08

Turan, Haluk Koç’a  Gelibolu’dan cevap verdi

Ak Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan Kurban Bayramı Parti içi bayramlaşma ilçemizde Arife gününe alınması nedeniyle Gelibolu’ya geldi.
Ak Parti Çanakkale İl Başkanı Yeşim Karadağ ve yanında bürokratlar ile birlikte gelen Ak Parti Grup Başkanvekilini Belediye Halk Bahçesi’nde yeni seçilen İlçe Başkanı Mehmet Gözütok ve yönetim kurulu üyeleri ile Evreşe Belde Belediye Başkanı Dr. Ali Kamil Soyuak, eski parti başkanları, Kadın kolları ve partililer  karşıladı.
Yeni yönetim, partililer ve vatandaşlarla bayramlaşan Grup Başkanvekilinin vatandaşlara konuşmasından önce, İlçe Başkanı Mehmet Gözütok, "bayram münasebetiyle Grup başkanvekilimiz ve il başkanımız sizlerle bayramlaşmak için aramızdalar. Nasıl ki, Ak yönetimler iktidara geldi, Türkiye'de artık hiçbirşey eskisi gibi olmadığı gibi, Gelibolu'da da artık hiçbirşey eskisi gibi olmayacak. Çok çalışacağız ve vatandaşımızın güvenini boşa çıkarmayacağız." dedi. Bu konuşmadan sonra, Çanakkale İl Başkanı Yeşim Karadağ bir konuşma yaptı ve ardından Ak Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan konuştu. Turan burada Gelibolu’ya yapılması düşünülen hizmetleri anlattıktan sonra, CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç’un Mit’in Cumhurbaşkanına bağlanması ile ilgili açıklamasına buradan yanıt verdi.
Ak Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan yaptığı açıklamasında, “ CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç bir açıklama yapmış, Mit Cumhurbaşkanına bağlandı, Cumhurbaşkanı partili birisi, siyasal iradeye bağlandı bu yanlış oldu” demiş. Şimdi bende soruyorum Mit kime bağlıydı düne kadar. Başbakana, Başbakanın partisi yokmuydu. Bunlar böyle parti yönetiyor işte. Cumhurbaşkanına bağlanınca partiye bağlanıyormuş, ama Mit 90 yıldır Başbakana, yani Genel başkana, yani siyasetçiye bağlı bu sorun değil, bu sorunlu bir kafa işte. Siyasetçiye güvenmeyen, bürokrata ayar çekmeye asla izin vermeyen bu anlayış sorunlu bir anlayıştır. Artık 2019’da Başbakanlık yok, Cumhurbaşkanlığı var. Halkımız seçerse baş tacı, seçmezse yine baş tacı. O yüzden mit bağlandı, bağlanmadı  meselesi komik. Artık yeni sistem uyum yasalarıyla birlikte hayata geçecek. Hangi kurumun kanunu lazımsa o kanunu geçireceğiz. İnşallah Türkiye’nin huzuru için, ekonomisi için, gelişmesi için gayret edeceğiz” dedi.
Alan başkanlığı sizi ilgilendiriyor. İki gün önce Kültür bakanımız ile beraberdik. Alan başkanlığımız ile birlikte brifing  aldık. Yetkilerini, bütçesini değerlendirdik. Alan Başkanlığımızın daha çok turist getirmesi için Çanakkalenin bunları paylaşması için, köylerinizin imarı için ne yapması gerekiyorsa katkı sağlayacağız. Kanunsa, kanun. Bütceyse, bütçe bulacağız, ama yarımadanın ayağa kalkması için gayret edeceğiz. Bütçemizi artırarak köylerimize daha çok yardım edeceğiz. Çanakkale’mizin yarısı köylerde yaşıyor. Biz köylümüzü, biz köylerimizi yaşanabilir, imar edilebilir duruma gelmesini istiyoruz. Tabiki şehirlerimizden farklı kültürü var, tabiki şehirli gibi değil, ama insan yaşamının rahat olması için elimizden geleni yapacağız” dedi.
Evreşe Belediye Başkanı Soyuak," Grup Başkanvekilime söz veriyorum, Gelibolu Belediyesine Ak Parti bayrağını dikeceğiz"
Grup Başkanvekili Bülent Turan Evreşe Belde Belediye Başkanı Dr. Ali Kamil Soyuak'ın konuşmasını isteyince, Başkan Soyuak yaptığı konuşmayla alkış aldı. Belediye Başkanı Soyuak konuşmasında, "Grup başkanvekilimizin yaptığı hizmetleri bizler yakından biliyoruz. Gelibolu içinde verdiği mücadeleyi yakından takip ediyoruz. En son Gelibolu'ya gelecek olan Doğal Gaz'ın iptali tamamen Gelibolu belediyesinin ihmalidir.
Ama yine Grup Başkanvekilimizin girişimleriyle Doğalgaz konuşulmaya başladı. Gelibolu bunları hakketmiyor. Buradan Grup Başkanvekilimize söz veriyorum. Gelibolu belediyesine Ak Parti bayrağını dikeceğiz. Bu kimin ilçe başkanı, kimin belediye başkan adayı olması yada olacağı hiç önemli değil. Biz birlik ve beraberlik içerisinde çalışıp, bunu gerçekleştireceğiz" dedi.

  Bu haber 3836 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SİYASET Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI