Bugun...

TURHAN MiLDON ANISINA LOKMA TATLISI DAĞITTILAR

İlçemizde 2 dönem Anavatan Partisi’nden belediye başkanlığı yapan ve yakalandığı kanser nedeniyle hayatını kaybeden merhum eski belediye başkanı ve iş adamı Turhan Mildon'a vefatının 7’inci yılında ilçemiz Miller Holding önünde vatandaşlara lokma tatlısı ikram edildi.
facebook-paylas
 Tarih: 19-11-2018 06:30:39

TURHAN MiLDON ANISINA  LOKMA TATLISI DAĞITTILAR

Turhan Mildon'un oğlu Mert Mildon, "babamızın bize bıraktığı en büyük miras olan dürüstlük ve çalışma azmini bu can bedenden çıkıncaya kadar devam ettireceğiz. Hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.
Mert Mildon; “babamız daima üretken projelerle işlerini büyütmeye çalışan ve bunu yaparken de toplumsal faydayı unutmamaya özen gösteren bir iş adamıydı. Bizlere verdiği en önemli öğüt, “İnsanlara yardım edin, kazancınızı paylaşın, devletinize ve milletinize sahip çıkın!” oldu. Babamız gerek iş yaşamı gerek siyasi hayatı boyunca yeri geldi süt liman sularda demirledi, yeri geldi fırtınalı denizlerde mücadele etti. Ama ne olursa olsun hiç pes etmeyi düşünmedi! Kararlı ve kendine güvenen tutumu her zaman onun en önemli rehberi oldu.
Bugüne kadar yüzlerce çalışanı ile babamızın prensipleri doğrultusunda büyümeye devam eden Miller Holding, bundan sonra da çalışmalarını onun ilkelerine bağlı olarak sürdürmeye devam edecektir” ifadelerini kullandı.

  Bu haber 1127 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI