Bugun...

Yeddieminde Bekleyen Araçlar Ekonomiye Kazandırılsın

Hüseyin Tutum, geri alınmadığı için yeddiemin otoparkında çürümeye terk edilen araçların satılarak ekonomiye kazandırılmasının ülke ekonomisine katkı sağlayacağını ifade etti.
facebook-paylas
 Tarih: 06-02-2018 05:33:24

Yeddieminde Bekleyen Araçlar Ekonomiye Kazandırılsın

Hüseyin Tutum, yaptığı açıklamada, kaza, yakalama gibi nedenlerle yeddiemin otoparkına çekilen "250" araç olduğunu söyledi.
Özellikle trafik kazalarında ağır hasarlı araçların sahiplerinin bir daha araçlarını almaya gelmediklerini anlatan Tutum, "Araçların sahipleri 'araç zaten hurda olmuş, neden bu aracın peşinde koşturayım?' diyerek, araçlarını çürümeye terk ediyor. Yeddiemin otoparkında, Yerlerini değiştirmek istediğimizde çekici ile kaldırmaya çalıştığımız bu araçlar, adeta iplik gibi kopuyor." dedi.
Geri alınmadığı için yediemin otoparkında çürümeye terk edilen araçların satılarak ekonomiye kazandırılmasının ülke ekonomisine katkı sağlayacağını ifade eden Tutum, şunları kaydetti:
"Hurda olarak satılmasını istediğimiz bu araçların bir kısmını devlet alsın. Kalan kısmı da bize verilsin. Yeter ki bizi bu dertten kurtarsınlar. Bunların yanı sıra, haciz nedeniyle burada bekletilen araçlar var. Bankalar aracı yakalatıyor ama gelip arkasında durmuyor. Araçlar burada duruyor ama insanların borçları devam ediyor. Sonuçta araçlar da milli servet. Motosikletlerin büyük bir bölümü çalıntı. Motor ve şase numaraları silinen bu motosikletler, sahibi bulunsa dahi ispatlanamadığı için alınamıyor. Özellikle bu motosikletlerin ekonomimize kazandırılması gerekiyor. Her yerde aynı dertle karşı karşıyayız."
Hüseyin Tutum, yeddiemin otoparkına çekilen motosikletlerden 10, otomobillerden 10, kamyonlardan 20, tırlardan ise 20 lira günlük ücret alındığını da kaydetti. 

  Bu haber 16565 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER EKONOMİ Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI