Bugun...

Yeni bankamatikler yerini aldı

Gelibolu Belediyesi Ekim Ayı Meclis Toplantısında alınan karar ile Hükümet Konağının yakınına konuşlandırdıkları yeni ATM’ler sayesinde hem şehir içindeki trafiği azaltmak hemde Sarmaşıklı bölgesinde yaşayan vatandaşların işlemlerini kolaylaştırdılar.
facebook-paylas
 Tarih: 27-10-2018 06:55:17

Yeni bankamatikler  yerini aldı

Ekim ayı meclis toplantısında kararı alınan ATM kabinleri yerini aldı. İskeledeki trafik yoğunluğunu biraz olsun azaltmak ve hastane bölgesindeki vatandaşların işlemlerini daha kolaylaştırmak için yerleştirilen bankamatik alanları, Celal Nuri İleri Caddesi üzerine konuşlandırıldı. Başkan Özacar ATM kabinlerinin anlaşma sağlanan bankaların kullanımına sunulacağı bankamatik noktaları oluşturduklarını ifade etti. 
Başkan Mustafa Özacar; “Ekim ayı meclis toplantısında aldığımız karar ile yeni ATM kabinleri yerlerini aldı. İskeledeki trafik yoğunluğunu biraz azaltmak ve vatandaşlarımızın banka işlemlerini daha çabuk halletmeleri için farklı bankaların kullanımına sunacağı bankamatiklerimizi Celal Nuri İleri Caddesi’nde yerini aldı. O bölgede hastanemizin, kurumlarımızın ve Sarmaşıklı bölgesindeki vatandaşlarımızın kart işlemlerini kolaylıkla halledebilecekleri bir kabin ile çalışmalarımıza devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

  Bu haber 1390 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI