Bugun...

YENİ KAYMAKAM ATAMASI YAPILDI

facebook-paylas
 Tarih: 20-08-2017 22:22:05  -   Güncelleme: 28-08-2017 05:53:05

YENİ KAYMAKAM  ATAMASI YAPILDI

15.11.1969' da Niğde' nin Ulukışla ilçesinde doğdu. 1994 yılında Antalya Kaymakam Adayı olarak göreve başladı. 1996 yılında İçişleri Bakanlığı tarafından 8 ay süre ile İngiltere’ye mesleki inceleme ve staj programı için gönderilen Hakan KILINÇKAYA, Aksaray-Ortaköy, Kütahya-Hisarcık Kaymakam Vekillerinden sonra sırasıyla, Sarız, Karaçoban, Bitlis Vali Yardımcılığı, Gülnar ve Bünyan’da Kaymakamlık yaptı. Son olarak Amasya Vali Yardımcısı olarak görev yapmakta iken İçişleri Bakanlığının 03/09/2014  tarih ve 2014/1032 sayılı Kararnamesi ile Payas Kaymakamlığına atanmıştı.
2006 yılında Mersin-Gülnar Belediye Meclisi ve Köseçobanlı Belediye Meclisleri’ nce, 2012 yılında Bünyan Belediyesi Büyüktuzhisar Belediye Meclislerinin almış olduğu karar ile Fahri Hemşehrilik beratları verilmiştir. 2010 yılında Kayseri Valisi, yaptığı örnek ve başarılı projeler nedeniyle “Yılın Kaymakamı” olması hususunda Türk İdareciler Derneğine teklifte bulunmuş, TİD
teşekkür Belgesiyle taltif etmiştir. Görev yaptığı Valiler tarafından birçok takdir ve teşekkür belgesi almış olup, ayrıca çalıştığı İl ve İlçenin sivil toplum kuruluşlarından çeşitli ödüller almıştır.
Yine Bünyan’a bağlı Tuzhisar Kasabasındaki Bulvara yaptığı başarılı çalışmalar sebebiyle Belediye Meclisinin 2009 yılında aldığı bir kararla Hakan KILINÇKAYA  Bulvarı adı verilmiştir.
Avrupa Birliği konularında inceleme ve araştırma yapmak üzere Belçika-Bürüksel’ de çalışma ziyareti, Hollanda’da  Lahey ve Rotterdam Kentleri ile İtalya’da Cividale Kentinde incelemelerde bulunmuştur.
1.sınıf Mülki İdare Amiridir. Evli ve 2 erkek çocuk babası olan KILINÇKAYA İngilizce ve Arapça bilmektedir.

  Bu haber 1135 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI