Bugun...


Çardak’ın Başkanlarından Özacar’a Nezaket Ziyareti
Tarih: 27-06-2022 18:43:45 Güncelleme: 27-06-2022 18:43:45 + -



facebook-paylas
Tarih: 27-06-2022 18:43

Çardak’ın Başkanlarından Özacar’a Nezaket Ziyareti

Makamında konuklarını ağırlamaya devam eden Belediye Başkanı Mustafa Özacar’ın yeni bir haftanın ilk gününde ilk misafirleri Çardak Belediye Başkanı Metin Semerci ve CHP Belde Başkanı Kazım Atılgan oldu.

Devam eden ve planlaması yapılan projelerle ilgili geçtiğimiz hafta üç gün İstanbul’da temaslarda bulunan ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun sunum programına katılan Belediye Başkanı Mustafa Özacar, dün itibarıyla görevine başladı. Özacar’ın yeni bir haftanın ilk gününde ilk konukları Çardak Belediye Başkanı Metin Semerci ile CHP Çardak Belde Başkanı Kazım Atılgan oldu.

Başkan Özacar, ziyaretle ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Komşu Beldemiz şirin Çardak’ın Belediye Başkanı Metin Semerci arkadaşımız, değerli Belde Başkanımız Kazım Atılgan ile birlikte yeni bir haftaya ‘merhaba’ dediğimiz bugün makamımızın ilk konukları oldu. Kendilerine ziyareti için teşekkür ediyor, beldelerine yapacakları çalışmalarda başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Belediyenin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada da, görüşmede başta Çardak iskelesinin mevcut durumu olmak üzere diğer konularda karşılıklı görüş alışverişinde bulunulduğu bildirildi. bHaber : Elçin YÜZÜAK




Bu haber 402 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER YEREL HABER Haberleri

YUKARI