Bugun...

AK PARTİ ÇANAKKALE MİLLETVEKİLİ ADAYI JÜLİDE İSKENDEROĞLU RüZGARI iLÇEMiZDE ESTi

Ak Parti Çanakkale Milletvekili Adayı Jülide İskenderoğlu Gelibolulu vatandaşları ziyaret etti.
facebook-paylas
 Tarih: 31-05-2018 06:10:21

AK PARTİ ÇANAKKALE MİLLETVEKİLİ ADAYI JÜLİDE İSKENDEROĞLU RüZGARI iLÇEMiZDE ESTi

Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Gözütok karşılama konuşmasını gerçekleştirdikten sonra Evreşe Belediye Başkanı Ali Kamil Soyuak söz aldı. Soyuak konuşmasında:
“Bir sürece başladık.Önümüzde 24 gün kaldı. Allah’ın izniyle Julide Hanım ile çalışma nasip oldu inanılmaz samimi inanılmaz candan inanılmaz yürekli ve inanılmaz çalışkan olmasına her zaman mutlu oldum.
Julide Hanım Evreşe’ye girdiğinde, Evreşe’deki insanların ona karşı davranışlarından ,samimiyetlerinden geçmişten bugüne kadar hep bir emek olduğunu ciddi bir performans olduğunu da göreceğiz. Önümüzde 24 gün kaldı tek bir şeyimiz var yemesek, içmesek, uyumasak 24 gün boyunca bize bir şey olmaz ama çalışmazsak bu ülkenin geleceğine çok şey olabilir. Onun için gece gündüz beraber lütfen inşallah 2 değil 3 olarak Ankara’ya vekillerimizi göndererek, ülkemizi ve çocuklarımızı daha iyi günlerde daha iyi bir gelecek yaşatmanın umuduyla “herkese çok teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.
Çanakkale Ak Parti Milletvekili Adayı Jülide İskenderoğlu söz aldı.İskenderoğlu Ak Parti İlçe Binasında yaptığı konuşmada: “Gelibolu’da olmaktan inanılmaz bir gurur duyuyorum. Partinin ilk kuruluşunda kurucu kadın kolları yedek yönetimindeydim çünkü bir bebeğim vardı ve bir işletme yönetiyordum kafeterya işletiyordum. Arkasından ilçe yönetiminden Ahmet Başkanımla birlikte çalışmaya başladık. Merkez İlçe, medya tanıtım başkanlığı yaptım ilk 5 yıl İl Kadın Kolları başkanlığı görevi yaptım. 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde 3.sıra milletvekili adayı idim. Bu süreçte onurla Gelibolu’ya gidip geldim o nedenle bir çok ağabeyimizle, eski arkadaşlarımızla teşvik-i mesayimiz vardır.
Evreşe’ye gidince insanın nasıl göğsünü gere gere dolaştığını çok iyi bilirim. Kendimi ne iş yapıyorsun? Diye sorduklarınla hep şunu söylüyorum çok iyi bir teşkilatçı çok iyi bir üye oldum hamdolsun. Bu dönem 2. sıra milletvekili adayı oldum. Bu dönem inşallah bir  milletvekili olup sizlerle birlikte omuz omuza Gelibolu’ya hizmet etmeye devam edeceğiz.
Ankara’da 2.5 yıllık Kadın Kolları Genel Başkan yardımcılığı gibi bir tecrübem oldu. Şunu gördüm Ankara’da insanın elinin güçlü olması çok önemli. Bizim Bülent Turan gibi çok büyük bir gücümüz var çok sevilen bir grup başkanvekili inşallah bize de yol açsın ki Çanakkale ve Gelibolu’ya daha çok hizmetler getirelim. O yüzden güzel bir çalışma ortamımız var tabi yeni girdik daha Çanakkale’ye Çan, Biga yol güzargahıydı. Pazar günü de Gelibolu’ya geleceğiz aday tanıtımı yapacağız. Biz bu dönem aday tanıtımımızı ilçelere yapalım istedik. Teşkilat her zaman bizim önceliğimiz. Memleketimiz, vatanımız bizim önceliğimiz.
Teşkilat nasıl olunur? Gelibolu’yu da Çanakkale’ye gösterebileceğimizi düşünüyorum o güçte olduğumuzu yenilendiğinizi düşünüyorum. Aldığım bütün duyumlar yenilendiğimiz yönünde.
Mehmet Başkanım Gelibolu’ya ayrı bir ivme getirdi. Ben Ankarada’ yım ama sizleri takip etmiyorum zannetmeyin. Baktık ki Gelibolu’da Belediye’yi almaya yönelik ciddi bir ivme var. Bizim erken seçim gibi bir düşüncemiz yoktu önce Belediye seçimleri vardı .Bizlerde belediyeyi nasıl alırız diye böyle bir heyecan içindeydik  inşallah vekil olarak Gelibolu için çalışmak nasip olur.
Bizler hizmetlerimizi artırmak için çalışıyoruz. Ben şimdi den herkese çok teşekkür ediyorum” sözlerini ifade etti ardından ilçemizde her hafta Salı günleri kurulan halk pazarında Pazar tezgahtarlarını ve vatandaşları ziyaret etti.

İskenderoğlu vatandaşların desteğini isteyip, sıkıntılarını dinledi.

HABER: MEHMET BOZKURT

  Bu haber 969 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI