Bugun...

15 TEMMUZ PROGRAMI BELLİ OLDU

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 2. Yıl kutlama programı belli oldu. İlçemizde gerçekleştirilecek olan program 15 Temmuz Pazar günü Gelibolu Şehitliği’nde başlayacak.
facebook-paylas
 Tarih: 13-07-2018 05:49:47

15 TEMMUZ PROGRAMI BELLİ OLDU

15 Temmuz Pazar günü saat 11.00’da Gelibolu Şehitliği’ndeki tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayacak. Kur’an Tilaveti ve duaların okunmasının ardından şehit mezarlarına karanfil bırakılması ile şehitlikteki törenler son bulacak. Öğle namazına müteakip Büyük Cami’de şehitlerimizin ruhları için Mevlid-i Şerif okutularak, mevlide katılanlara yemek ikramı yapılacak.
Törenler Pazar akşamı Fener meydanından başlanacak yürüyüş ile devam edecek. Saat 21.00’da Fener meydanından İskele meydanına kadar 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü yürüyüşü yapılacak. Saat 21.30’da İskele meydanında çeşitlik etkinlikler ile demokrasi nöbeti devam edecek.
15 Temmuz konulu fotoğraf sergisi, saygı duruşu ve İstiklal Marşı, protokol konuşmaları, 15 Temmuz konulu tiyatral gösteri ve semazen gösterisi, şiirlerin okunması ve askeri bando konserinin ardından, saat 00.13’de tüm camilerde Selaların okutulması ile İlçe Müftülüğünce Kur’an Tilaveti, duaların okutulması, barkovizyon gösterisi ve ilahilerin ardından program sona erecek.

  Bu haber 948 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI