Bugun...

“3. Milletvekilliğinin Anahtarı Gelibolu ve Eceabat’ın Elinde”

facebook-paylas
 Tarih: 27-03-2023 17:45:02

“3. Milletvekilliğinin Anahtarı Gelibolu ve Eceabat’ın Elinde”

Adaylık çalışmalarına memleketi Gelibolu’dan başlayan CHP Çanakkale Milletvekili Aday Adayı Dr. Yusuf Acar, 3’üncü milletvekilliğinin anahtarının Gelibolu ve Eceabat’ın elinde olduğunu söyledi.

Pazar günü önce CHP Gelibolu İlçe Yönetim Kurulunu sonrasında ise seçim bürosunu ziyaret ederek partili ve gençlerle buluşan CHP Çanakkale Milletvekili Aday Adayı Dr. Yusuf Acar, Pazartesi günü ise Belediye Başkanı Mustafa Özacar’ı ziyaret ederek kampanya başladıklarını ifade etti.

Çalışmalarına ilişkin bir açıklama yapan Acar şu ifadeleri kullandı; “Adalık çalışmalarımıza memleketim Gelibolu’dan başladık. Pazar günü önce CHP Gelibolu İlçe Yönetim Kurulunu sonrasında ise seçim büromuzu ziyaret ederek partililerimiz ve gençlerimiz ile buluştuk. Pazartesi günü ise Gelibolu Belediye Başkanı Sn. Mustafa Özacar’ı ziyaret ederek kampanyamıza başladık.

Gerek İlçe Yönetimi ile gerekse Gelibolulu gençler ile yaptığımız sohbette. CHP’nin Çanakkale’de belki de tarihinde ilk kez 3. Milletvekilini çıkarmaya yakın olduğunu ifade ederek, CHP’nin 3. Milletvekilinin anahtarının Gelibolu ve Eceabat’ın elinde olduğunu söyledik. Çanakkale’nin çok uzun zamandır milletvekili çıkarmadığı yarımadanın her seçimde CHP’ye en yüksek oy katkısı veren ilçeler olduğunun altını çizerken, İl Genelinde yapılan anketlerde %43-44 civarı oyu gözüken partimizin 1-2 puanlık artış ile 3 milletvekili çıkarmaya çok yakın olduğunu, yarımadanın bir temsilcisinin listelerde seçilecek yer bulması halinde diğer partilere gönül veren yurttaşlardan da kolayca oy alabileceğini vurguladık. İlçelerin hedef oy potansiyelleri ve millet-vekili hasreti göz önünde bulundurulduğunda, CHP’ye 3. Milletvekilini Gelibolu yarımadasının kazandıracağı konusunda tüm partililerimiz hemfikir olduk.”

Haber Merkezi

  Bu haber 464 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI