Bugun...

31. Vergi Haftası Kutlandı

Türkiye genelinde olduğu gibi ilçemizde de Vergi Haftası çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.
facebook-paylas
 Tarih: 24-02-2020 19:08:34

31. Vergi Haftası Kutlandı

31. Vergi Haftası kutlamaları Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başladı. Dün iskele meydanındaki Atatürk Anıtına çelenk sunma programı gerçekleşti.
Vergi Dairesi Müdürü Erdal Çetintaş, vergi dairesi personelleri, muhasebeciler, Gelibolu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Nalbant ve Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömür İşsever’in katıldığı çelenk sunma programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile son buldu.
Kutlamalar ile ilgili açıklamalarda bulunan Vergi Dairesi Müdürü Erdal Çetintaş, verginin Türkiye'nin kalkınmasındaki önemi ve ekonominin büyümesindeki rolünün toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi gerektiğini belirterek, “Bu sebeple vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığı kamuoyuna kazandırılmalı. Bu nedenle hafta kapsamında çeşitli ziyaretler yapılarak verginin önemi hakkında bilgiler verilecek” dedi.

KURUMLARA ZİYARETLER
31’incisi kutlanan Vergi Haftası nedeniyle Vergi Dairesi Müdürü Erdal Çetintaş ve Vergi Dairesi çalışanlara ziyaretler gerçekleştirdiler.
İlk olarak Kaymakam Hakan Kılınçkaya’ya gerçekleştirilen ziyarette Çetintaş, çalışmalar ve Vergi Haftası hakkında Kaymakam Kılınçkaya’ya bilgilendirmelerde bulundu. Kaymakam Kılınçkaya’nın ardından Belediye Başkanı Mustafa Özacar’a ziyarette bulunan Vergi Dairesi Müdürü Çetintaş ve beraberinde bulunan vergi dairesi personelleri, Başkan Özacar ile görüştüler. Başkan Özacar, vergi konusunda toplumun tüm kesimlerinin hassas davranması gerektiğini belirterek, Vergi Dairesi Müdürü Erdal Çetintaş ve Vergi Dairesi personellerinin haftalarını kutladı.
Haber: Cevriye ŞAHİN

  Bu haber 793 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI