Bugun...

AK PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ÇETİN’DEN KADINLAR GÜNÜ ZİYARETLERİ

facebook-paylas
 Tarih: 10-03-2019 08:31:27

AK PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI  ÇETİN’DEN KADINLAR GÜNÜ ZİYARETLERİ

Ak Parti Belediye Başkan Adayı Bülent Çetin, dün Kadınlar Günü vesilesiyle ilçemizde bulunan Cenka Tekstil, Ayan Tekstil’de çalışan işçi bayanları , hastanede yatan bayan hastaların ve ilçemiz Halk Eğitim Merkezi’nde çalışan bayanların  Kadınlar gününü karanfil vererek kutladı.
Çetin Ayan Tekstil ‘deki bayan çalışanlara İlk durağı ilçemize bağlı Bolayır Beldesi’ndeki Ayan Tekstil’deki işçi bayanlardı. Çetin “Gelibolu’da kadınlara vereceğimiz değer bir gün değil, her gün olacak! Kadınlarımız iyi ki varlar, onlara minnettarız” mesajını verdi.
Ardından Şehit Koray Onay Devlet Hastanesi’nde yatmakta olan hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti ve her birinin kadınlar gününü kutladı.
Cenka Tekstil’deki bayan işçileri de atlamayan ve onların gününü kutlayan Çetin “Her biri benim için çok değerli olan Gelibolumun kadınlarını, her daim destekleyerek, yanlarında olacağım.Huzurlu ve mutlu bir geleceğe hep beraber yürüyeceğiz!” dedi.
Son olarak ilçemiz Halk Eğitim Merkezimizde çalışan bayanların , 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayan Çetin “Kadınlarımızla birlikte durmadan çalışarak, Gelibolumuzun gücüne güç katmaya geliyoruz.
Onlar bizim dünyamız, hepimizin umudu...Gelibolu kadınlarının dünyasını biz değiştireceğiz.” diyerek buradaki ziyaretini sonlandırdı.    

  Bu haber 851 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI