Bugun...

AK Parti’den Özacar’a Çağrı: “GELİN HEP BİRLİKTE ANKARA'YA EPDK'YA GİDEREK DOĞALGAZ SORUNUNU ÇÖZELİM”

facebook-paylas
 Tarih: 08-02-2021 18:53:21

AK Parti’den Özacar’a Çağrı: “GELİN HEP BİRLİKTE ANKARA'YA EPDK'YA GİDEREK DOĞALGAZ SORUNUNU ÇÖZELİM”

AK Parti İl Genel Meclis Üyesi ve İlçe Başkanı Serhad Sürücü, Belediye Başkanı Mustafa Özacar’ın meclis toplantısında doğalgaz konusu ile ilgili yaptığı açıklamaların ardından, Belediye Başkanı Özacar’a çağrıda bulunarak; “Gelin hep birlikte Ankara’ya EPDK’ya giderek doğalgaz sorununu çözelim” dedi.

AK Parti İl Genel Meclis Üyesi ve İlçe Başkanı Serhad Sürücü yazılı basın açıklamasında bulunarak Belediye Başkanı Mustafa Özacar’a doğalgaz konusunda çağrıda bulundu. Sürücü yaptığı çağrıda; “Geçtiğimiz günlerde Belediye Meclisinde tekrar gündeme gelen doğalgaz meselesi ile ilgili olarak AK Parti Grubu olarak bazı açıklamalarda bulunmak istiyoruz.

Öncelikle, şehrimizin en önemli sorunlarından olan ve bugünlerde her türlü platformda dile gelen, sosyal medya ve sahada imza kampanyaları düzenlenecek boyuta varan çalışmaları yakından takip ettiğimizi belirtmek isteriz.

Bizler Gelibolu menfaatleri söz konusu olduğu zaman tüm STK’larla ve sivil insiyatif kurullarıyla beraber çalışmaktan keyif duyar, her zaman onların fikirlerini önemser ve hep birlikte hareket etmekten kıvanç duyarız.

Güzel İlçemiz için bizler Yönetimimiz ve Belediye Meclis üyelerimiz ile birlikte her zaman ne gerekiyorsa yapmaya hazırız.

Fakat Belediye Başkanımız Sayın Öcacar'ın; “Kimi arkadaşlar etkinlik düzenleyerek katkı sağladıklarını düşünüyorlar onların bileceği iş biz o seviyeye inmeyeceğiz, herkesin bakış açısı anlama kapasitesi ayrıysa söyleyecek bir şeyimiz yok” ifadeleri eleştiriye ve kurulan platformların iyi niyet çabalarına karşı ne kadar uzak ve alaycı gözle baktığını bir kez daha bizlere göstermiş oldu.

Sayın Özacar, Grup Başkanvekilimiz Bülent Turan'ın kongredeki konuşmalarını da iyi dinlememiş sanırım.

Grup Başkanvekilimiz konuşmasında, “Altyapı çalışmalarınızı yapın, Kaymakamımız, Belediyemiz kim varsa gelsinler EPDK’ya bu kararı aldıralım en geç 2022 yılında biz de Gelibolu’muza doğalgaza kavuşturalım demişti”

Biz de burdan bir kez daha sesleniyoruz; siyaset üstü ve Gelibolu’muzun kanayan bu yarası için gelin hep birlikte Ankara'ya gidelim.

Randevu verildiği zaman tüm vekillerimizi ziyaret ederiz diyen Sayın Özacar,

Peki şimdi size soruyoruz: Geçtiğimiz Ağustos ayında tüm Belediye Başkanlarımız Çanakkale'de toplandığında siz neredeydiniz?

Her fırsatta Çanakkale'nin derdi bizim derdimiz, hizmette ayrım yapmıyoruz diye açıklamalarda bulunan Grup Başkanvekilimiz Bülent Turan'ın davetine niye icabet etmediniz?

Ülgür Gökhan dahil olmak üzere tüm Belediye Başkanlarımızın katıldığı kentimizin sorunlarının görüşüldüğü toplantıya neden katılmadınız?

Bizler de sizin gibi artık bu konuda polemiğe girmek istemiyor bir an önce çözüme kavuşmak istiyoruz.

Sizler de artık halkımızın sözlerine kulak vererek bu inadınızdan vazgeçin hep birlikte bu sorunun çözüme kavuşturalım” ifadelerine yer verdi.

Haber: Elçin YÜZÜAK

  Bu haber 941 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI