Bugun...

Alış’tan 19 Mayıs Mesajı

facebook-paylas
 Tarih: 18-05-2022 18:44:08

Alış’tan 19 Mayıs Mesajı

İYİ Parti İlçe Başkanı Hakan Alış, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs’ı Türk gençliğine armağan ederek ölümsüz bir miras bıraktığını ifade eden İyi Parti İlçe Başkanı Alış: “16 Mayıs 1919’da Bandırma Vapuru’nda bulunan Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve beraberindeki 18 iman ve inanç sahibi Türk Milliyetçisi, Vatan sevdalısı kahraman büyük bir mücadelenin, kurtuluş mücadelemizin fitilini ateşledi. 19 Mayıs 1919’da Atatürk ve beraberindekilerin Samsun’a ayak basması ile başlayan Kurtuluş Savaşı bugün sınırları içerisinde huzurlu, mutlu, rahat ve en önemlisi özgürce yaşadığımız Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin temellerini oluşturmaktadır.

İşte bu dönemde Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Türk Milleti’ni geleceğe taşıyacak olanların, köhneleşmiş fikirlerle en iyi mücadele edebilecek fikirlerin genç fikirler olduğuna inanarak bu kutlu günü gençlere armağan etmiştir.

Atatürk’ün “Genç fikirli demek, doğruyu gören ve anlayan gerçek fikirli demektir” sözü ve “Gençliğe Hitabe”, Türk Gençliği’ne olan inanç ve güveninin en büyük göstergesidir.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, bu vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyor, gençlerimizin ve tüm halkımızın bayramını kutluyorum” dedi.

Haber: Engin AYDIN

  Bu haber 291 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI