Bugun...
SON DAKİKA

“ALO 182” RANDEVU SİSTEMİ KULLANILMALIDIR

Gelibolu Şehit Koray Onay Devlet Hastanesi Başhekimi Burak Demirca; Devlet tarafından sağlık konusunda getirilen randevu sistemi için Alo 182 ya da online MHRS hastane randevu alma sistemi kullanılmalıdır. Merkezi Hastane Randevu Sistemi’nin temel amacı hastaların muayene öncesinde gereksiz yere beklemelerini engellemek, yine onların istedikleri hekimlere muayene olmalarını sağlamak olduğunu ifade etti.
facebook-paylas
 Tarih: 05-07-2018 07:07:38

“ALO 182” RANDEVU  SİSTEMİ KULLANILMALIDIR

Gelibolu Şehit Koray Onay Devlet Hastanesi Başhekimi Burak Demirca; MHRS, hastanelerde uzman hekimlerimiz başta olmak üzere tüm kaynakları verimli bir şekilde kullanarak daha etkin bir sağlık hizmeti sunmaya yönelik bakanlığımızın bir projesidir. Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sağlamak için oluşturulan MHRS ile en erken 1 en geç 15 gün sonrasına istenilen hekime istenildiği saatte randevu alarak muayene olunabilmektedir. Biz, sağlık yöneticileri olarak sistemi sürekli kontrol etmekteyiz.
Vatandaşlarımızın randevu alma konusunda birçok alternatifi var. Randevular 182 MHRS çağrı merkezi aracılığıyla veya hastanerandevu.gov.tr internet adresi üzerinden oluşturulabilir ya da mobil cihazlara MHRS mobil uygulaması indirilerek alınabilir. Ayrıca kendilerinin oluşturduğu randevu dışında hastaneden ayrılmadan hekimlerimiz aracılığı ile; farklı günün kontrol randevusunu alabilir, başka poliklinik randevusunu hastane içerisinde de oluşturabilirler.” dedi.
Alo 182 Randevu Alma
Alo 182, randevu almak isteyen kişilerin arayabileceği bir numaradır. Randevu sisteminin resmi hattı olan bu numara üzerinden kolayca randevunuzu alabilirsiniz. Randevu almak için bu numarayı aradığınızda, çağrı merkezi temsilcisinin yardımı ile gerekli bilgileri vermeniz yeterli olacaktır. Bu sayede hangi gün, hangi hastanede, hangi doktordan sağlık hizmeti alacaksanız o bilgileri vermeniz gerekir. Bu sayede verdiğiniz bilgiler doğrultusunda en uygun olan randevu kişilere verilecektir.
Online MHRS Randevu Alma
Telefonu kullanmak istemeyen ve internet üzerinden randevu almak isteyen kişiler, bu konuda resmi randevu alma sayfasına giriş yapması gerekmektedir. Bu sistem üzerinden kolay bir şekilde randevu alınabildiği gibi kişilerin belli adımları takip etmesi gerekir. Buna göre özellikle ilk defa randevu alacak olan kişilerin internet üzerinden üye olması gerekmektedir. Üye olduktan sonra ise randevu merkezine giriş yapmanız gerekir. Açılan bu üyeliğin ardından sisteme her girişte bu bilgiler kullanılabilir. Giriş yapıldıktan sonra randevunuz için sistem tarafından adım adım bilgiler istenmektedir. Bunun için il seçimi, hastane seçimi, bölüm seçimi, doktor seçimi ve tarih bilgilerinin girilmesi gerekir. Bu sayede ilgili gün içerisinde boş olan randevuları öğrenerek randevunuzu alabilirsiniz. Bu bakımdan oldukça kolay ve adım adım ilerlediği için karışıklıkları da önleyen randevu sisteminden kolayca sizler de yararlanabilirsiniz.
Bu belirtilenler doğrultusunda randevu almak isteyen vatandaşlar, kolay bir şekilde randevu alma işlemlerini yapabilmektedir. Herhangi bir ücret vermenizi gerektirmeyen bu işlemler sayesinde MHRS hastane randevu alma ve Alo 182 imkanlarından sizler de yararlanabilirsiniz.

  Bu haber 1137 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI