Bugun...

Başkan Özacar’a Ziyaretler

facebook-paylas
 Tarih: 19-02-2020 19:38:52

Başkan Özacar’a Ziyaretler

İlçemiz Belediye Başkanı Mustafa Özacar’a ziyaretler devam ediyor. Dün Başkan Özacar’ı TOBB Çanakkale Genç Girişimciler İcra Komitesi Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile CHP Kadın Kolları Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti.
Başkan Özacar’a yapılan ziyaretlerin ilki TOBB Çanakkale Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Orçun Oktay, kendisine eşlik eden yönetim kurulu üyeleri tarafından gerçekleştirildi. 
Gelibolu TSO Genel Sekreteri Hüseyin Çakmak’ın da eşlik ettiği ziyarette girişimcilik kültürünün önemine vurgu yapan Başkan Özacar; “İlimizdeki genç girişimci potansiyelinin nicelik ve nitelik bakımından geliştirilmesi ve daha donanımlı hale getirilmesi amacıyla çalışmalar yürüten genç kardeşlerimize nezaket ziyareti dolayısıyla teşekkür ediyorum” dedi ve çalışmalarında başarılar diledi.
Başkan Özacar’ın bir sonraki ziyaretçileri, yapılan olağan kongre ile yeniden CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı seçilen Yeter Deligöz ve yönetim kurulu üyeleri oldu. Bir süre yeni seçilen yönetimle görüşen Başkan Özacar, CHP Kadın Kolları Başkanı Deligöz ve yeni yönetimine nazik ziyaretleri için teşekkür ederek, yeni dönemde yapacakları çalışmalar için başarılar diledi.
Haber: Nermin KAYA 

  Bu haber 792 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI