Bugun...

Belediye Çalışmalarını Sürdürüyor

Gelibolu Belediyesi Destek Hizmetleri, Su ve Kanalizasyon Hizmetleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü, ilçemizin çeşitli yerlerinde çalışmalarına devam ediyor.
facebook-paylas
 Tarih: 11-06-2019 17:24:12

Belediye Çalışmalarını Sürdürüyor

Belediyenin Destek Hizmetleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin, ilçede bakım ve temizlik çalışmalarını sürdürüyor.
Fener Altı Sahil Yolu
Altın Gerdanlık projesi kapsamında yapılan ve geçtiğimiz yıl yepyeni görüntüsü ile açılışı yapılan Fener altı sahil yolunda, bayram süresince Feneraltı Gezi Alanında sorumsuz kişi ya da kişilerce zarar verilen çöp kovaları ve aydınlatma ekipmanları, Destek Hizmetleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından onarıldı.
Aşıklar Köprüsünde Onarım
Gelibolu Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, sahil şeridi ile üç köprüler bölgesini bağlayan Aşık
lar Köprüsünde, eskiyen basamaklar ve köprünün yıpranmış diğer bölümleri yenilenerek, vatandaşların kullanımına sunuldu.
Çamlık Bölgesinde Çalışmalar
Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri, Çamlık bölgesinde düzenleme çalışmalarına devam ediyor. Su ve Kanalizasyon ekipleri, bölgede drenaj çalışması ile alt yapı  sistemlerini yeniliyor.
Haber: Nermin KAYA

  Bu haber 510 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI