Bugun...

Belediyenin Kar Mesaisi

facebook-paylas
 Tarih: 14-02-2021 15:53:34

Belediyenin Kar Mesaisi

İlçemizde Cumartesi günü akşam saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı ve şiddetli fırtına nedeniyle, görüş mesafesi düştü. Boğaz, mesafenin düşmesi sonucu çift yönlü olarak transit gemi geçişlerine kapatıldı. Gelibolu Belediyesi kar yağışı nedeniyle kar mesaisine başladı.

Cumartesi akşamı bölgemizde etkisini gösteren kar yağışı ile Gelibolu Belediyesi ekiplerinin kar mesaisi başladı. Ekipler; buzlanmaya karşı tuzlama çalışması ve yoğun birikintilerin oluştuğu ve ana arterlerde kar küreme çalışması gerçekleştirdi. Pazar günü de yoğun kar yağışının devam etmesi nedeniyle Belediye ekipleri, ilçemizde ana arterleri açık tutabilmek için 7/24 gayret gösterdiler.

‘KAR HERKES İÇİN ROMANTİK GEÇMİYOR’

Gelibolu Belediyesi, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, ilçemizde kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle beslenme ve barınma zorluğu yaşayan vatandaşların (0286) 5661011 no'lu santral telefonuna durumlarını bildirmelerini istedi.

Sokak can dostlarını da unutmayan Gelibolu Belediyesi, bu can dostlar için de bir çağrı yaparak, vatandaşların  kapılarının önüne bir kap mama bırakmasını istedi. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı greyder de ana yollarda kar sıyırma çalışmaları yaptı.

Haber: Elçin YÜZÜAK

  Bu haber 389 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI