Bugun...

BU HAYAT BİZİM” UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE PROJESİ

Gelibolu Romanları Sosyal Etkinlikler Derneği Başkanı Hakan Tosun “Gelecek Bizim Projesi” kapsamında daha önceden ziyaretlerde bulunduğu kurumlar ile kahvaltıda bir araya geldi.
facebook-paylas
 Tarih: 06-11-2018 08:00:00

BU HAYAT BİZİM”  UYUŞTURUCU İLE  MÜCADELE PROJESİ

Proje kapsamında sosyal sorumluluk bilincinin artırılması konuları ile eğitim ve kültürel çalışmalarına hız kesmeden devam eden Gelibolu Romanları Sosyal Etkinlikler Derneği Başkanı Hakan Tosun, kahvaltıda: “ Projenin amaçları doğrultusunda, İlçe Sağlık Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Üniversite ve platformları ile yakında temasa geçildiğini, ülkemizde özellikle son yıllarda gençlerimizi etkisi altına alan ailelerin korkulu rüyası haline gelen uyuşturucu kullanımı ile mücadelede hedeflerimiz doğrultusunda çalışmalarımız etkili olmaya daha fazla kesime ulaşmayı sağlıyoruz. Gençlerimizi bilinçlendirerek uyuşturucuya bulaşmamaları için çalışıyoruz. Daha şimdiden ailelerden büyük ilgi görüyoruz. Bizim amacımız, uyuşturucu kullanımının sıfıra indirilmesi ve kullanan gençlerin rehabilitasyonu. Bu konularla ilgili olarak seminerler, kısa metrajlı filmler, ev ziyaretleri gerçekleştiriyoruz.” ifadelerine yer verdi. 
Kaymakam Hakan Kılınçkaya, “Gelibolu' ya geldiğim günden bugüne yaptığım tüm mahalle ve köy ziyaretlerinde gençlerimizin geleceği için ilk uzak durmaları ve ailelerin ise en çok üzerinde durmaları gerektiği konu uyuşturucu dedim. Bizlerinde amacı uyuşturucu ile mücadele konusunda kararlı ve bir o kadar da sorumluluk duygusuyla hareket edip, bu illetin pençesine düşmüş çocuklarımızı ve gençlerimizi kurtarmak. Bu nedenle sizlerin hayata geçirmeyi planladığınız bu projeye her türlü desteği vermeye devam edeceğiz” dedi.
Gelibolu Romanları Sosyal Etkinlikler Derneğince düzenlenen kahvaltıya Kaymakam Hakan Kılınçkaya, 2. Kolordu Komutanı Zekai Aksakallı, İlçe Emniyet Müdürü Şafak Özkan, Başhekim Burak Demirca, Milli Eğitim Müdürü Tahir Karaca, İlçe Müftüsü İbrahim Özler katıldı.

  Bu haber 815 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI