Bugun...

Büyükzöngür, Sınava Girecek Öğrencilere Başarı Diledi

facebook-paylas
 Tarih: 26-06-2020 19:03:39

Büyükzöngür, Sınava Girecek Öğrencilere Başarı Diledi

MHP İlçe Başkanı Eyüp Büyükzöngür yayınladığı mesajla Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS)’na girecek olan bütün öğrencilere başarılar diledi.

Üniversiteye giriş için gerçekleştirilen YKS (Yükseköğretim Kurumları Sınavı) maratonuna katılan öğrencilere yayınladığı bir mesajla başarı dileyen MHP İlçe Başkanı Büyükzöngür, “Bir yıl boyunca derslerine çalışarak büyük emek harcayan gençlerimiz, geleceklerini belirleyecek çok önemli bir sınava girecekler. İnsan hayatının önemli dönüm noktalarından biri olan bu sınavlar, lise ve üniversite için önemli bir adımdır. Söz konusu sınavlar her ne kadar önemli olsa da, hayatta hiçbir şey öğrencilerimizin sağlığından daha önemli değildir.

Geçmiş yıllarda kazandıkları başarılarla ilçemizi onurlandıran gençlerimiz gibi, bu yıl da gençlerimizin aynı performansı göstereceğine tüm kalbimle inanıyorum. Yüce Rabbim gerek öğrencilerimizin, gerekse de anne-babalarının maddi ve manevi anlamda harcadığı emekleri boşa çıkartmasın. Sınavlara girecek tüm gençlerimize üstün başarılar diliyorum” dedi.

Haber: Cevriye ŞAHİN

 

  Bu haber 470 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI