Bugun...

Can’dan Sezon Değerlendirmesi

facebook-paylas
 Tarih: 22-04-2019 16:37:30

Can’dan Sezon Değerlendirmesi

Geliboluspor Kulübü Başkanı Mevlüt Can, 2018-2019 Çanakkale Süper Amatör Ligini ikinci sırada tamamlamasının ardından, sezon değerlendirmesinde bulundu.
Yaptığı değerlendirmede sezon boyunca destekte bulunanlara da teşekkür eden Can; “Çanakkale Süper Amatör Ligin 2018/2019 sezonunun geçtiğimiz cumartesi günü Çanakkale'de oynadığımız Bozcaadaspor play off maçı ile tamamladık.Normal süresi 2-2,uzatmaları 3-3 biten bu maçı penaltılarla 9-8 kaybettik. Rakibimizi tebrik ediyor başarılar diliyorum.
Bu maçta bizi yalnız bırakmayan Sayın Belediye Başkanımız M.Mustafa ÖZACAR'a, Ulaştırma IV.Bölge Müdürü Sayın Yusuf TAŞKAN'a, Cumhuriyet Başsavcımız Sayın SERKAN SAĞLAM'a, İlçe Emniyet Müdürümüz Sayın Şafak ÖZKAN'a, Hastane Başhekimimiz Sayın Burak DEMİRCA'ya, Belediye Meclisimizin Değerli Üyeleri Sayın Mustafa ÇOBAN, Kemal TARIM, Koray AKKUŞ, Deniz CANKARA, Arif ÇAN ve Arif TAŞ'a, Belediye Başkan Yardımcısı Selçuk BARTAN'a, Mali Hizmetler Müdür V. Mehmet NUR'a, Geliboluspor Kulübü eski başkanlarından Sayın İsmail ÖZTÜRK'e, Gelibolusporun eski ve yeni tüm yönetim kurulu üyelerine, Gelibolu Belediyesi mesai arkadaşlarıma, sezon başından beri günden güne sayısı artarak büyüyerek desteğini esirgemeyen tüm taraftarlarımıza, telefon elinde bilgisayar önünde maçı an ve an takip eden izleyen arayan 7 den 77ye tüm Gelibolulu sporseverlere şahsım,yönetim kurulum ve takımım adına teşekkür ediyorum.
Bu organizasyonu sağlayan Gençlik Spor Şube Müdürümüz Sayın Sedat Bektaş ASFK Başkanımız Sayın Firuz ERDİL'e İl temsilcimiz Sayın Hayrettin ACAR'a ve Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Serkan YURDABAK'a ,İl Hakem Komitesine,adını yazmayı unuttuğum tüm görevlilerle en çok kahrımızı çeken Gelibolu Emniyet Müdürlüğü ve Çanakkale Emniyet Müdürlüğünün değerli personeline Çanakkalede Amatör sporun sesi Dostum Bülent Büberciye Şahsın Yönetim Kurulum ve Geliboluspor Kulübü adına teşekkür ederim.
Sezonu 16 galibiyet 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet ile 52 puanla tamamlayan,Heyecanımızı son maça son saniyeye son penaltıya kadar devam ettiren kendisiyle bilikte tüm ilçeyi peşinden sürekleyen takımımın tüm oyuncularına teknik heyetine malzemecimiz Celal'e yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum.Takımımızla önümüzdeki hafta bir araya gelerek helalleşeceğiz ve sezonu kapatacağız.
Belkide son yıllardaki en başarılı sezonu şampiyonluk kupası ile taçlandırmak isterdik ama olmadı.Bunu kelimeler ile anlatmak ifade etmek zor olsa da........Üzgünüz.........
Kaçan Şampiyonluk içinse tüm sorumluluk en başta benim ardından bizimdir.Bunu da önümüzdeki günlerde yönetim kurulum ile yapacağım değerlendirme sonucunda tüm Gelibolu ve spor kamuoyu ile paylaşacağım..
Herkese TEŞEKKÜR ediyorum” dedi.
Haber: Mehmet BOZKURT

  Bu haber 455 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI