Bugun...

CHP İlçe Başkanlığından Kopça’ya Ziyaret

facebook-paylas
 Tarih: 24-04-2019 16:11:07

CHP İlçe Başkanlığından Kopça’ya Ziyaret

CHP İlçe Başkanlığı, 31 Mart yerel seçimlerin ardından ilçe ve beldelerde seçimleri kazanan belediye başkanlarına tebrik ziyaretlerini sürdürüyor.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı İsmail Parlak ve Yönetim Kurulu Üyeleri, yerel seçimlerin ardından ilimizde CHP’nin kazandığı belediye başkanlıklarını tebrik ziyaretlerini sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta Çan, Bayramiç, Eceabat, Çardak, Umurbey, Kepez ve Ayvacık Belediye Başkanlarını ziyaret eden CHP İlçe Başkanlığı, dün de Kavakköy Belediye Başkanı Necati Kopça’yı ziyaret etti. İki dönem Belediye Başkanlığı görevini sürdüren Kavakköy Belediye Başkanı Necati Kopça, 31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde üçüncü dönem için aday oldu ve üçüncü defa Kavakköy Belediye Başkanı seçildi.
CHP İlçe Başkanı Parlak ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kavakköy Belediye Başkanı Kopça’yı makamında ziyaret ederek, yeni dönem belediye başkanlığı görevinde başarılar diledi. Kavakköy Belediye Başkanı Kopça, CHP Teşkilatının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti. Haber: Mehmet BOZKURT

  Bu haber 452 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI