Bugun...

CHP İlçe Gençlik Kolları’ndan Ankara Ziyareti

CHP (Cumhuriyet Halk Partisi) İlçe Gençlik Kolları Başkanı Uğur Papatya ve yönetimi, geçtiğimiz hafta sonu Ankara’ya gitti. Anıtkabir, 1. ve 2. TBMM ve Genel Merkezi ziyaret ettiler.
facebook-paylas
 Tarih: 18-12-2018 06:44:54

CHP İlçe Gençlik Kolları’ndan Ankara Ziyareti

Ankara’ya giden CHP İlçe Gençlik Kolları yönetimi öncelikle, Anıtkabir ziyaretinde bulundu. CHP İlçe Gençlik Kolu yönetimi, kabir ziyareti ve rehber eşliğinde müzeyi ziyaret ettikten sonra, Atatürk’ün hayatı ve kurtuluş mücadelesi ile ilgili bilgi aldı. CHP İlçe Gençlik Kolları, 1. TBMM ve 2. TBMM ziyaret etti. Ardından CHP Genel Merkezini ziyaret ettiler.
Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan’ı Makamında ziyaret ettiler.
CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Uğur Papatya, temelden particilik ruhuyla yetişmenin önemine vurgu yaptı. Gençlik Kolunun partinin bir yan kolu değil, temel taşı olduğunu ve bu temeli en sağlam şekilde Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde attıklarını belirten Papatya, gezinin kendileri için tecrübe olduğunu ve bu tip etkinliklerin üyeleri için çok büyük bir önem taşıdığına dikkat çekti.
CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Uğur Papatya, Ankara ziyaretin de emeği geçen CHP İlçe Başkanı İsmail Parlak ve CHP Çanakkale Milletvekilleri Özgür Ceylan ile Muharrem Erkek başta olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür etti.

  Bu haber 751 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI