Bugun...

ÇOCUK OYUN KULüBü’NDE iNGiLiZCE VE MüZiK DERSLERi TüM HIZIYLA DEVAM EDiYOR

Ç.Y.D.D.’de Çocuk Oyun Külübünde ücretsiz olarak verilen İngilizce ve müzik dersleri tüm hızıyla sürüyor.
facebook-paylas
 Tarih: 30-07-2018 09:39:20

ÇOCUK OYUN KULüBü’NDE iNGiLiZCE VE  MüZiK DERSLERi TüM HIZIYLA DEVAM EDiYOR

Eski belediye binası yanı dernek binasında cumartesi günleri verilen İngilizce derslerine  Fadime Ergün’ün,  müzik derslerinin de Çarşamba Günleri Gelibolu Sanat Derneği’nde Cem&Nüzhet Yıldır Kılınç öğretmenlerinin verdiği müzik ve sanat dersleri ile  devam ediyor.
Çocukların yaz tatillerini daha verimli şekilde geçirmelerini sağlayan bu kurslara ilgi artıyor.Çocukların görsel ,sanaltsal ve İngilizceye olan ilgilerini artıcı bu kurslar Ç.Y.D.D. tarafından Haziran Ayı’nda başlatıldı ve kışında devam edileceği belirtiliyor.
Hem Çocuk Gelişimi ve Eğitimi hem de Okul Öncesi Öğretmenliği mezunu  olan Melis Koral” Çocuk kulübü derneğinde faaliyetlerine Haziran ayında uçurtma Şenliği ile başlayan aynı zamanda geçen haftada kır partisiyle süren etkinliklerimizle derneğimizde velilerimizin de  bilincini artırma amaçlıyız.Velilerimize  ve destek sağlayan herkese teşekkür ediyorum” sözlerini ifade etti.
İlk etapta, İngilizce ve müzik kursları düzenleyen Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Gelibolu Şubesi Çocuk Kulübü üyeleri ve aileleriyle fener meydanında tanışma etkinliğinde buluştu. Etkinlikte, çocuk üyeleri ve velilerle ip atlama, çuvalla zıplama, kör ebe, elma yeme ve kaşıkla yumurta taşıma gibi oyunlar neşe içinde oynandı. Çocuk Kulübü başkanı Melis Koral, çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Gelibolu Şubesi tarafından kurulan çocuk kulübü olarak tanışma etkinliği düzenlediklerini belirterek şunları söyledi. “Dernek bünyesindeki çocuk kulübümüz 4 ile 10 yaş arasındaki çocuklarımıza İngilizce ve müzik eğitimi kurslarını ücretsiz olarak veriyor. İngilizce derslerimiz Fadime Ergün tarafından dernek binamızda, müzik kurslarımız ise Gelibolu Sanat Merkezi başkan ve hocası Cem Kılınç ve Nüzhet Yıldır Kılınç tarafından kendi binalarında veriliyor. Bu sosyal projemize gönüllü olarak destek veren bu değerli hocalarımıza da, çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Haber: Seden BOZKURT

  Bu haber 1169 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI