Bugun...

ELİGÜL’DEN STK’LARA ZİYARET

MHP Gelibolu İlçe yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkan adayı Mehmet Eligül ve İl Genel Meclis Üyesi Adayı Hüseyin Gündoğdu ile Gelibolu Şöforler Odası Başkanı Ömür İşsever’i ve Esnaf Odası Başkanı Ahmet Nalbant’ı ve Yönetim Kurulunu ziyaret etti.
facebook-paylas
 Tarih: 31-01-2019 08:22:28

ELİGÜL’DEN STK’LARA ZİYARET

       Ziyarette ilçemizde yaşanan ulaşım sorunları ile şoför esnafının sorunları  ve şehiriçi yolları ve ulaşım hatlarıyla ile sorunlar konuşuldu. Gelibolu’yu yeni dönemde ne gibi zorlukların ve sorunların yaşanacağı konusunda bilgi alışverişinde bulunan şoförler odası yönetim kurulu üyeleri  ilçemiz şoför esnafının da dertlerinin dinlenip sorunlarına çözüm bulunması noktasında isteklerini dile getirdiler.
       Ziyaretlerine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Nalbant’ı ve Yönetim kurulunu ziyaret ederek devam eden Eligül ve Yönetim Kurulu Üyeleri  ilçemizde özellikle çarşı esnafının sorunları  ve trafiğe kapalı olan çarşının  çözümü aşamasında ne gibi alternatifler hazırlanmalı konusu konuşarak özellikle çarşıya yakın bir yerde mutlaka açık ya da kapalı bir otopark ihtiyacı olduğunu ifade ettiler. MHP Belediye Başkan Adayı Mehmet Eligül ‘’bunlar çözümlenemeyecek işler değil seçildiğimiz taktirde ilçe esnafının daha fazla kazanması için yerli ve yabancı turistlerin gelmesi için de çalışacağız’’ dedi

  Bu haber 780 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI