Bugun...

ELİGÜL GELİBOLU SANAYİ VE TİCARET ODASI’NI ZİYARET ETTİ

MHP Belediye Başkan Adayı Eligül, MHP İlçe Başkanı Eyüp Büyükzöngür ve Yönetim Kurulu Üyeleri Gelibolu Ticaret ve Sanayi Odası’na Ziyarette bulundu.
facebook-paylas
 Tarih: 01-02-2019 06:54:47

ELİGÜL GELİBOLU SANAYİ VE  TİCARET ODASI’NI ZİYARET ETTİ

MHP Gelibolu Belediye Başkan Adayı Mehmet Eligül, Gelibolu Ticaret ve Sanayi  Odası Başkan Vekili Zafer Batır’a “Gelibolu’nun ilerlemesi için işadamlarının ilçemize  yeterli yatırımı yapamaması, üretim alanlarının olmaması, iş alanın kısıtlı olması, trafik  ve otopark sorunun acil olarak çözülmesi konularına değindi.
Eligül, aynı zamanda aday tanıtımı toplantısında da kapalı pazaryeri konusunun pazar esnafı ve pazar alışverişinde bulunan vatandaşlar için tam bir çile haline geldiğini buna da en kısa zamanda çözüm oluşturulması gerektiğini dile 
getirdi. 
Aynı zamanda Belediyeye ait mevcut düğün salonlarının olmaması da Gelibolu için sıkıntı olduğu konusunun üzerinde de duruldu.
Asıl önemli konu ise Gelibolu’daki işsizliğin olduğunu dile getiren Eli-gül, gençlerimiz iş için şehrimizi terkediyor genç nüfus azalıyor. Gelibolu’da iş alanlarının genişletilmesi gençlerin önünü açılmasını istiyoruz ve bunun için tüm çalışmalara hazırz. Her şey Gelibolu için!” dedi. Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Zafer Batır da ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirtti.

  Bu haber 685 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI