Bugun...

ELİGÜL “KAPALI PAZAR YERİ SORUNU ERTELENEMEZ”

MHP Gelibolu Belediye Başkan Adayı Mehmet Eligül salı pazarında esnafı ziyaret etti. Haftalık pazar alışverişi yapan ev hanımları ile görüşen Eligül ‘’Gelibolu’nun artık kapalı bir pazaryeri ihtiyacının ertelenemeyecek kadar ciddi bir sorun olduğuna değindi.
facebook-paylas
 Tarih: 30-01-2019 07:34:52

ELİGÜL “KAPALI PAZAR YERİ  SORUNU ERTELENEMEZ”

 Pazarcı esnafların  Pazar yeri ile ilgili sorunlarını dinleyen Eligül pazarcı esnafımızın dertlerine çözümlerimiz var. Bu sorunları hep birlikte aşacağız diyerek önceliğimiz hem pazarcı esnafımızın hem de haftalık pazar alışverişi yapan halkımızın, kapalı ve düzenli bir pazaryerine ihtiyaçlarının ertelenemeyecek kadar acil ve ciddi çözülmesi gereken sorun olduğunu dile getirdi.
Esnafların ve alış-veriş yapan halkın büyük sempatisini kazanan Belediye Başkan adayı Mehmet Eligül esnaf ziyaretinden sonra özellikle alışveriş yapan ev hanımları ile de görüştü. Kışın yağışlı soğuk ve rüzgarlı havanın yazın ise aşırı sıcak havaların halkımızı pazar alışverişlerinde olumsuz etkilediğini dile getirerek kapalı pazaryeri konusunun artık özel bir konu yada proje olarak gündeme gelmesinin hiçbir faydasının olmayacağının, gecikmiş bir hizmet olduğunun altını çizerek, komşu ilçelerimizin bile kapalı pazaryerleri yapılmaya başladığının Gelibolu’nun ise bu hizmete biran önce kavuşmasının ihtiyaç olduğunu söyledi.’’

  Bu haber 822 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI