Bugun...

GAL Mezunlar Topluluğu Çalışmalarına Başladı

facebook-paylas
 Tarih: 10-05-2023 18:48:09

GAL Mezunlar Topluluğu Çalışmalarına Başladı

İlçemizin önemli eğitim kurumlarından Gelibolu Anadolu Lisesi’nde önceki yıllarda eğitim hayatını tamamlayan ve bir çok alanda ve farklı mesleklerde çalışmalarına devam eden mezunların kurduğu Gelibolu Anadolu Lisesi Mezunları Topluluğu; çalışmalarına henüz okulda okuyan öğrenci kardeşlerine mentörlük yaparak başladı.

Okul Müdürü Mesut Kaya’nın desteği ile öğrenciler ile buluşan mezunlar ilk buluşmayı online olarak “Yurt Dışı Eğitim Hakkında Her Şey” konusunda yaptı. EF Education First Türkiye Satış Müdürü Özüm Sekmen, İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Erman Türkmen ve diğer katılımcı mezunların sunumlarını yapıp programa katılan öğrencilerin sorularını yanıtladığı mentorluk faaliyelerinin ilk halkası olan etkinlikler Mayıs ayı boyunca Mühendislik bölümleri, Hukuk ve İşletme bölümleri hakkında online mesleki seminerler olarak devam edecek. 

Aynı zamanda Kazakistan Milli Eğitim Bakanlığı ile ortak bir projeye imza atmak için girişimlerde bulunan ve bu doğrultuda önemli gelişmeler elde eden GAL Mezunlar Topluluğu, okullarına uluslararası proje ile de katkı sağlamayı amaçlıyor. Yakında detaylarının kamuoyu ile paylaşılacağı Kazakistan’daki bir okul ve Gelibolu Anadolu Lisesi’nin ortaklık kurarak hazırlayacakları bu proje ise şimdiden merak konusu oldu.

Haber: Cevriye ŞAHİN

  Bu haber 601 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI