Bugun...

GELECEĞiN KAPTANLARI MEZUN OLDU

Denizcilik Meslek Lisesi Mezunları adına yakışır şekilde deniz yoluyla tören alanına geldiler ve konukları selamladılar.
facebook-paylas
 Tarih: 31-05-2018 06:22:12

GELECEĞiN KAPTANLARI MEZUN OLDU

96 öğrencinin mezun olduğu törene, Kaymakam Hakan Kınlınçkaya, Belediye Başkanı Mustafa Özacar, Evreşe Belediye Başkanı Kamil Soyuak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Karaca, Yakup Aksoy Tersane Müdürü İbrahim Özlü, Akp Parti İlçe Başkanı Mehmet Gözütok, Chp İlçe Başkanı Nevzat Kaya, Chp Çanakkale Milletvekili Adayı Özgür Ceylan, okul müdürleri ve öğrencilerin aileleri katıldı. 
Okul Müdürü Ali Can yaptığı açılış konuşmasında “Bugün buraya 2017-2018 eğitim yılında okulumuz Armatör Yakup Aksoy M.ve Teknik Anadolu Lisesinden mezun olacak öğrencilerimizin mezuniyet günü için toplandık. Bugün mezun olacak öğrencilerimiz ilimizin tek okulundan mezun olduktan sonra kazandıkları belgelerle,bütün Dünya denizlerinde çalışabilme yeterliliğini kazanmış oldular.Sözlerime son verirken Piri Reis ‘in Barbaros Hayrettin Paşa’nın Kemal Reis yolundan gidecek olan sevgili gençler yolunuz açık bahtınız güzel olması dileğiyle hepinizi öpüyor mutlu gelecekler ve iyi seyirler diliyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.
Kaymakam Hakan Kılınçkaya; “Öğrencilerimiz inşallah gemiye binip seyir defterlerini imzalayacaklardır. Bu öğrencilerimizi yetiştiren başta aileleri olmak üzereöğrencilerimizin üzerinde emeği olan öğretmenlerimizede sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Asıl hayat yeni başladı. Acı tatlı hatıralar yaşadılar. Bundan 5 yıl sonra hatıralarında güzel anılar kalacak. Öğrenciler hiç unutmayın onları unutmayın.
Okul öğrencilerinden bir öğrenci veda konuşması yaptı. Veda konuşmasında; Bir sonun başındayız, tam da bütün bir ömür unutamayacağımız başlangıçların öncesindeki sonda. Bu öyle bir son ki; yeni umutlara yelken açacağımız, hayatın gerçekleriyle daha da acımasız yüzleşeceğimiz bir son.
Bu öyle bir son ki; hayallerimizi umutla birleştireceğimiz, umudumuzu emek ve alın teri ile birleştireceğimiz, geleceğimiz ve istikbalimiz için her sabah yeni bir heyecan ve azimle kalkacağımız bir son.
Hayalsiz, umut yaşanmaz derler. Biz de dört yılımızı geride bıraktığımız, ama içinde acılarımızı, kızgınlıklarımızı, hayal kırıklıklarımızı, sevinçlerimizi, dostluklarımızı, unutamayacağımız anılarımızı bıraktığımız bir dört yıldan sonra hayallerimizi ve umutlarımızı alarak hayat denilen bu dikenli yolda yürümeye hazırız.
Öğrenci olarak geçirdiğimiz dört yıl boşunca bilmeden veya uzmanların ergenlik dediği ruh haliyle üzdüğün üz kırdığımız herkesten özür diliyor, Onların bizlere hakkını helal etmelerini istiyoruz. 

HABER: MEHMET BOZKURT

  Bu haber 1033 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI