Bugun...

Gelibolu Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden 4006 TUBİTAK Bilim Fuarı

facebook-paylas
 Tarih: 04-05-2018 05:36:46

Gelibolu Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden 4006 TUBİTAK Bilim Fuarı

Gelibolu Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 20öğretmen, 50 öğrenci TUBİTAK 4006 Bilim Fuarı‘na projeleri ile çıktı.
Okul Müdürü Mesut Kaya “Proje yürütücümüz Meral Özenç Kırıl; Öğrencilerimizin problem çözme teknikleri ile araştırmalar yaparak öğrenmeyi daha kolay ve kalıcı hale getirmesi sağlanmıştır. Böylece eğlenceli öğrenme ortamları oluşturulmuştur. 20 adet projemiz müthiş bir çaba ile hazırlanmış ve sonuçlandırılmıştır. Okulumuz 3 yıldır aralıksız Tübitak 4006 bilim fuarı hazırlayarak sunmaktadır. Okulumuz öğretmen ve öğrencileri öğrenmeye ve araştırmaya hevesli olup, üstün çaba sarf etmişlerdir. Okulumuzda bilim fuarı, bahar şenliği, çeşitli spor müsabakaları, resim sergisi, çeşitli öğrenci öğretmen seminerleri düzenlemektedir.
Okulumuz bir çok proje başvurmuş bulunmaktadır. Okulumuzun eğitim ve öğretim olanaklarının arttırılması  öğrencilerimiz okula bağlılıklarının artırılması,  devamsızlıkların azaltılması nedeniyle bir çok konuda çalışmalar yapılmaktadır.
Bu süreçte proje hazırlayarak emek veren tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

  Bu haber 2272 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI