Bugun...

Gelibolu Aydoğanspor’a Tebrik Mesajları

facebook-paylas
 Tarih: 20-06-2022 18:40:11

Gelibolu Aydoğanspor’a Tebrik Mesajları

İlçemiz Belediye Başkanı Mustafa Özacar ve Geliboluspor Kulübü, Çanakkale 1. Amatör Ligde mücadele ederek Süper Amatör Lige yükselen Gelibolu Aydoğanspor’a tebrik mesajı yayımladı.

Gelibolu Aydoğanspor’un Süper Amatör Lige yükselmesi nedeniyle tebrik mesajı yayımlayan Belediye Başkanı Mustafa Özacar; “Çanakkale 1. Amatör Ligi C Grubunu namağlup grup lideri olarak tamamlayıp finale kalan Gelibolu Aydoğanspor, Geyikli Belediyespor’u mağlup ederek Süper Amatör Lige merhaba dedi. İlçemiz temsilcisinin yönetici, teknik heyet ve futbolcularını bu başarılarından dolayı tebrik ediyor, önümüzdeki sezon başarılar diliyorum” dedi.

Çanakkale Süper Amatör Lig’teki temsilcilerimizden Geliboluspor Kulübü de şampiyon olarak bir üst lig olan Süper Amatör Lige yükselen Gelibolu Aydoğanspor’a tebrik mesajı yayımlayarak; “Çanakkale 1. Amatör Lig Play-Off final karşılaşmasında Gelibolu Aydoğanspor,  Ezine Geyikli Belediyespor'u normal süresi 2-2 biten müsabakanın uzatma devreleri sonunda 4-2 mağlup ederek Çanakkale Süper Amatör Ligine yükselme başarısını gösterdi. İlçemizin Kırmızı-Siyahlı temsilcisi takımımızı tebrik ediyor, yeni sezonda başarılar diliyoruz” dedi.

Haber: Engin AYDIN

  Bu haber 564 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI