Bugun...

Gelibolu’da Motofest

facebook-paylas
 Tarih: 11-06-2019 17:26:10

Gelibolu’da Motofest

İlk resmî motosiklet Derneği olarak Gelibolu Motosiklet Derneği kurulduğu zaman dernek üyelerinin Türkiye Motosiklet Federasyonu’na yaptığı yazılı başvuru sonucu olumlu olarak neticelendi.
İlçemizde Motosiklet sporlarını sevdirmek, Gelibolu’nun tanıtımına katkıda bulunabilmek ve sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştirmek için kurulan Gelibolu Motosiklet Derneği, ilk organizasyonu için attığı ilk adım olumlu sonuçlandı. Gelibolu’da ilki gerçekleştirilecek ve Gelibolu Motosiklet Derneği tarafından yapılacak olan “GELİBOLU MOTOFEST “ Motosiklet Festivalini Eylül ayında Gelibolulularla buluşturacak.
Gelibolu Motosiklet Derneği’nden festivalin yapılacağına dair açıklamada; “Yaz sezonu bitiminde Gelibolu turizmine ve esnafına katkıda bulunabilmek ve sezonu biraz daha uzatabilmek için çıktığımız bu yolda çeşitli sosyal sorumluluk projeleri de festivalimizde yer alacak . 1. si yapılacak “GELİBOLU MOTOFEST” Motosiklet Festivalinin başta tüm GELİBOLULULAR ve Motosiklete gönül vermiş herkese hayırlı uğurlu olması dileklerimizle. Bizi yapacağımız bu Festivalde yalnız bırakmayan herkese kucak dolusu sevgiler saygılar sunuyoruz . Çıktığımız bu yolda Allah bizi utandırmasın. Detaylar bir kaç gün içinde sosyal mecra ve www.gelibolumotofest.com internet sitesi üzerinden duyurulacaktır . Gelibolu’muza hayırlı olsun” denildi.
Haber: Mehmet BOZKURT

  Bu haber 730 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI