Bugun...

GELİBOLU İLÇESİ STRATEJİK PLANI VİZYON BELİRLEME TOPLANTISI YAPILDI

facebook-paylas
 Tarih: 19-01-2022 13:38:23  -   Güncelleme: 19-01-2022 14:58:23

GELİBOLU İLÇESİ STRATEJİK PLANI VİZYON BELİRLEME TOPLANTISI YAPILDI

Gelibolu İlçesi 2022-2026 yılları Stratejik Planı vizyon belirleme toplantısı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü konferans salonunda dört oturumla gerçekleştirildi.

Gelibolu Kaymakamlığı öncülüğünde ÇOMÜ Gelibolu Piri Reis Meslek Yüksekokulu Öğretim görevlileri iş birliği ile 2022-2026 yıllarını kapsayan Gelibolu İçesi Stratejik Planı vizyon toplantısı gerçekleştirildi. Dört oturumla gerçekleştirilen vizyon belirleme toplantısının birinci ve ikinci oturumu saat 10.00’da kamu kurum ve kuruluşları, tüm dernek başkanları, yerel basın, kamu bankaları, tüm köy, belde ve mahalle muhtarlıklarının katılımı ile gerçekleştirildi. İlk oturuma Kaymakam Bekir Abacı, Belediye Başkan Vekili Mustafa Çoban, 2. Kolordu Komutanlığı’nı temsilen İs. Yb. Halil Özhan, Kavakköy Belediye Başkanı Necati Kopça, İlçe Jandarma Komutanı Cem Gökdemir, İlçe Emniyet Müdürlüğü Başkomiseri Mustafa Çakmak da katıldı.

Gelibolu İlçesi Stratejik Planı vizyon belirleme toplantısının sunumu ÇOMÜ Piri Reis Meslek Yüksekokulu öğretim görevlisi Prof. Dr. Dilek Dönmez Polat tarafından yapıldı. Prof. Dr. Polat, vizyon belirleme toplantısına katılanlara, ilk olarak vizyonun ne olduğunu kısaca açıkladı. Polat, açıklamasında; “Vizyon, uzun bir gelecekte ulaşmak istediğimiz dutum, kısaca geleceğe ait bir resimdir. Kendiliğinden gerçekleşmeyecek ancak gerekli çabaları harcarsak başarabileceğimiz bir idealdir. Bu bilgiler ışığında stratejilerin geliştirilebilmesi için sizden şu soruya cevap vermeniz beklenmektedir: Gelecekte nasıl bir Gelibolu görmek istiyorsunuz? Ya da başka bir deyişle Gelecekteki Gelibolu hayaliniz nedir? Sizlere dağıttığımız kağıtlara bu sorunun cevabını yazmanızı istiyoruz. Aklınıza, fikrinize ve desteğinize ihtiyacımız var” dedi. Katılımcılar, Gelecekteki Gelibolu hayallerini kağıda yazarak teslim ettiler.

Gelibolu İlçesi Stratejik Planı vizyon toplantısının üçüncü ve dördüncü oturumu da siyasi parti ilçe başkanları, özel bankalar, mesleki kuruluşlar, kamu yararına çalışan dernekler ve oda başkanlarının katılımı ile saat 18.00’de gerçekleşecek. Katılımcılara yine “Gelecekteki Gelibolu hayaliniz nedir?” sorusu yöneltilerek cevapları kağıtlara yazılması istenecek.

Toplantının ardından verilen cevaplara göre değerlendirmeler yapılarak, 2022-2026 yılları arası Gelibolu İlçesi Stratejik Planı çalışmaları devam ettirilecek.

Haber: Cevriye ŞAHİN

  Bu haber 580 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI