Bugun...

Gelibolu Yapı Laboratuvarı Açıldı

facebook-paylas
 Tarih: 31-10-2020 18:48:09  -   Güncelleme: 02-11-2020 13:09:09

Gelibolu Yapı Laboratuvarı Açıldı

Hedef İnşaat Ltd. Şti. tarafından ilçemizde yaşanan yapı laboratuvarı sıkıntısına son vermeyi, yapı denetçilerinin haftalarca bekleme sıkıntılarını ortadan kaldırmayı amaçlayarak en son teknoloji ve donanımla kurulan Gelibolu Yapı Laboratuvarı’nın açılış töreni gerçekleşti.

Gelibolu Küçük Sanayi Sitesi’nde gerçekleşen açılış törenine Kaymakam Hakan Kılınçkaya, Evreşe Belediye Başkanı Ali Kamil Soyuak, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi ve İlçe Başkanı Serhad Sürücü, CHP İl Genel Meclis Üyesi Nihat Öner, CHP İlçe Başkanı İsmail Parlak, MHP İlçe Başkanı Eyüp Büyükzöngür, İlçe Müftüsü Mustafa Turgut, 25. dönem milletvekili Kürşat Tuna’nın kardeşi Nagihan Tuna ile çok sayıda davetli katıldı.

Gelibolu Yapı Laboratuvarı’nın açılışını gerçekleştiren Kaymakam Hakan Kılınçkaya; açılışı yapılan labaratuvarın ilçemize büyük katkılar sağlayacağını belirterek, firma yetkililerine hayırlı olsun temennisinde bulundu. Yapı Laboratuvarınin deprem için ne denli faydalı olduğunu belirten Kaymakam Kılınçkaya, İzmir Depreminde hayatını kaybeden vatandaşlara başsağlığı, yaralılara acil şifalar diledi.

Gelibolu Yapı Laboratuvarı sahibi Mahmut Yılmaz, açılışın ardından konukları laboratuvarı gezdirerek, bilgiler verdi.

Haber: İrem FAKİR

  Bu haber 1574 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI